Televisio


Zoey


ALKUPERÄINEN NIMI Nozomi
ENSIESIINTYMINEN Jakso #477: "Koordinaattorit kilpakentällä"
KOTIKAUPUNKI Snowpoint City, Sinnoh

Zoey on Pokémon-koordinaattori, joka on kotoisin Sinnohin Snowpoint Citystä. Hän erittäin innokas persoona, ja valmistautuu contesteihin aina huolella varmistaakseen voittonsa. Zoey on pienoinen poikatyttö, mikä ilmenee myös hänen olemuksessaan: Zoey osaa olla niin lempeä kuin karskikin, eikä epäile antaa kritiikkiä.

Zoey on itsevarma koordinaattori, mutta ymmärtää auttaa muita koordinaattoreita jos hän kokee sen tarpeelliseksi. Tavatessaan Dawnin Zoey koki tarpeelliseksi auttaa vähän häntäkin, sillä Dawn oli vasta aloittamassa koordinaattorin uraansa. Zoey kuitenkin kokee Dawnin pahana vastuksena contesteissa. Zoey on koordinaattori henkeen ja vereen, eikä siten osaa aina tukea kouluttajia, jotka keräävät salimerkkejä.

Vaikka Zoey on ystävällinen ja avulias persoona, hän on valmis tekemään kaikkensa voittaakseen contesteja.

SAAVUTUKSET

SINNOH
Sinnoh Grand Festival ~ Voittaja


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Mismagius
Mismagius kehittyi Zoeyn Misdreavuksesta jossakin vaiheessa ennen Sinnohin Grand Festivalia. Zoey käytti Mismagiusta semifinaalissa ottelussa Nandoa vastaan. Mismagiuksella on takataskussaan useita näyttäviä ja voimakkaita liikkeitä, joiden avulla se auttoikin Zoeyn päihittämään Nandon ja näin jatkamaan Grand Festivalin finaaliin asti.
--Korkeintaan 164 jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #644: Suurjuhlan finalistit! (Sinnoh League Victors-kausi)


Glameow
Glameow on ehdottomasti Zoeyn käytetyin Pokémon niin contesteissa kuin niiden ulkopuolellakin, ja sitä voisikin pitää Zoeyn "tavaramerkki"-Pokémonina. Zoey on kertonut, kuinka kohtasi Glameown ensimmäisen kerran: hän oli löytänyt sen hylättynä laatikkoon, mutta viedessään sen kotiin, hänen vanhempansa eivät antaneet hänen pitää sitä. Niinpä Zoey päätti piilottaa Glameown ja hoitaa sitä salaa. Noista lapsuuden päivistä lähtien Glameow on ollut äärimmäisen tärkeä osa Zoeyn contest-menestystä, voittaen monia vaikeita vastuksia, lopulta nousten miltei aina voittajaksi.
Ensiesiintyminen jaksossa: #479: Koordinaattorit kilpakentällä (Diamond and Pearl-kausi)


Gastrodon
Gastrodon kehittyi Zoeyn Shellosista juuri Sinnohin Grand Festivalin alla. Zoey käytti Gastrodonia Grand Festivalin ensimmäisellä ja toisella kierroksella, ja Gastrodon pärjäsi loistavasti molemmissa. Shellosina saatu koulutus on iskostunut hyvin Gastrodonin päähän, sillä se on contesteissa kuin kotonaan. Gastrodon on Glameown ohella yksi Zoeyn käytetyimmistä Pokémoneista, ja siihen voi aina luottaa missä tahansa tilanteessa.
--Korkeintaan 133 jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #642: Ensimmäinen kierros alkaa! (Sinnoh League Victors-kausi)


Lumineon
Lumineon kehittyi Zoeyn Finneonista juuri ennen Sinnohin Grand Festivalin alkamista. Zoey käytti Lumineonia yhdessä Gastrodonin kanssa Grand Festivalin ensimmäisellä ja toisella kierroksella. Lumineon osaa käyttää näyttäviä hyökkäyksiään hyväkseen ja onkin auttanut Zoeyta kipuamaan yhä ylemmäs ja ylemmäs contesteissa. Lumineon on toinen vesi-tyypin Pokémon, jonka Zoey omistaa - tosin Lumineonilla on vaikeuksia otella maanpinalla, toisin kuin Gastrodonilla. Näin ollen sen esiintymiset ovat jääneet harvemmalle.
--Korkeintaan 96 jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #642: Ensimmäinen kierros alkaa! (Sinnoh League Victors-kausi)


Gallade
Gallade kehittyi yhdestä Zoeyn uusimmasta Pokémon-hankinnasta, Kirliasta, juuri ennen Sinnohin Grand Festivalia. Kehittymisen myötä Gallade oppi useita voimakkaita hyökkäyksiä, joiden avulla pärjäsi contestissa loistavasti. Lisäksi sen nopeus ja ketteryys paranivat huimasti. Zoey käytti Galladea yhdessä Glameownsa kanssa Grand Festivalin finaalissa Dawnia vastaan, ja voitti vain täpärästi. Tämä kuitenkin jo osoitti Galladen olevan vahva ja luotettava Pokémon.
--Korkeintaan 21 jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #645: Tiukka taistelu voitosta! (Sinnoh League Victors-kausi)


Leafeon
Leafeon on yksi Zoeyn uusimmista Pokémon-pyydystyksistä. Hän käytti sitä ensimmäistä kertaa harjoitusottelussa Dawnia vastaan, jossa se otteli silloisen Zoeyn Kirlian rinnalla Dawnin Mamoswinea ja Cyndaquilia vastaan. Jo kyseisessä ottelussa Leafeon näytti, että sitä ei kannata aliarvioida. Zoey käytti Leafeonia myös Sinnohin Grand Festivalin semifinaalissa Nandoa vastaan. Ottelu oli rankka, mutta lopulta Leafeonin onnistui päästä niskan päälle ja voittaa ottelu, ja samalla mahdollistaa Zoeyn pääsy finaaliin. Vaikka Leafeon on uusi lisäys Zoeyn tiimiin, se on löytänyt jo paikkansa joukossa ja tekee kaikkensa kouluttajansa eteen.
Ensiesiintyminen jaksossa: #623: Tehokasta treeniä! (Galactic Battles-kausi)


ENTISET POKÉMONIT

Misdreavus
Misdreavusia Zoey käytti enimmäkseen contestien näyttäviin tai esittelyosiin, sillä Misdreavus osasi useita upean näköisiä liikkeitä, jotka tekivät melkoisen vaikutuksen. Contestien ulkopuolella Misdreavus tosin otteli harvoin. Misdreavus oli Glameown tavoin Zoeylle erittäin läheinen, koska se oli ensimmäisiä Pokémoneja, mitä Zoey omisti. Misdreavusilla oli monta contestin voittoa takataskussaan, kunnes lopulta kehittyi Mismagiukseksi juuri ennen Sinnohin Grand Festivalia.
Ensiesiintyminen jaksossa: #479: Koordinaattorit kilpakentällä (Diamond and Pearl-kausi)


Shellos
Zoey pyydysti Shellosin hieman sen jälkeen, kun Dawn oli onnistunut pyydystämään Buizelin. Myös Zoey taisteli aikanaan Buizelin pyydystämistä, mutta lopulta hänellä ei käynyt tuuri, joten hän lähti etsimään toista vesi-tyypin Pokémonia. Näin hän kohtasi Shellosin. Shellos oli nuori, mutta Zoeyn kouluttamisen kautta oppi yhtä jos toista contesteista. Myöhemmin Shellos pärjäsi niin hyvin, että voitti jopa muutaman ruusukkeen Zoeylle. Juuri ennen Sinnohin Grand Festivalia Shellos kehittyi Gastrodoniksi.
Ensiesiintyminen jaksossa: #509: Tuplatiimi tyylillä! (Diamond and Pearl-kausi)


Finneon
Zoeyn Finneon nähtiin ensimmäistä kertaa Wallace Cup-contestissa, kun se auttoi Zoeyta pääsemään ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon huikeiden vesi-esitystensä avulla. Tämän jälkeen Finneonia nähtiin harvemmin, sillä se ei juurikaan pärjännyt kuivalla maalla, mutta tästä huolimatta se oli ehdottomasti yksi Zoeyn tiimin näyttävimmistä Pokémoneista, ja varma nakki contesteihin. Finneon kehittyi ylvääksi Lumineoniksi ennen Sinnohin Grand Festivalin alkamista.
Ensiesiintyminen jaksossa: #545: Sankarien vastaanotto! (Battle Dimension-kausi)


Kirlia
Zoey käytti uutta Pokémon-nappaustaan Kirliaa ensimmäistä kertaa Leafeonin rinnalla harjoitusottelussa Dawnin Cyndaquilia ja Mamoswinea vastaan. Vaikka Kirlia oli uusi jäsen Zoeyn tiimiin ja siten hieman kokematon, näytti se vahvat kykynsä Dawnia vastaan otellessaan. Kirliaa nähtiin harvoin, mutta se sai varmasti paljon kokemusta contesteista Zoeyn hellän koulutuksen alla. Tämän kokemuksen turvin se pystyi lopulta kehittymään Galladeksi juuri ennen Sinnohin Grand Festivalia.
Ensiesiintyminen jaksossa: #623: Tehokasta treeniä! (Galactic Battles-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.