<< Aikaisemmat blogimerkinnät

Blogi


1.4.2017 | 11:24
Munchlax Mania täyttää tänään pyöreitä vuosia, nyt tuli nimittäin 10 VUOTTA täyteen!

Tänään on tosiaan siis aprillipäivän lisäksi juhlien paikka. Nämä sivut ovat pyörineet netissä jo kymmenen pitkää vuotta - tuo aika on mennyt kyllä yllättävän nopeasti. Ensimmäiset versiot Munchlax Maniasta olivat netissä jo vuonna 2005, mutta synttäreitä olen laskenut vuodesta 2007, jonka jälkeen nämä sivut ovat enemmän tai vähemmän yhtäjaksoisesti olleet päivityksen alla :)

Kuten monet teistä ovat varmaan huomanneet (ja josta itse aina mainitsen myös), nykypäivänä päivityksiä tapahtuu vähän harvemmin... mutta tällä hetkellä tilanne on muutenkin vähän hassu. Aikaisemminkin mainitsemani palvelimenvaihdos on edelleen työn alla ja olen itse asiassa edistynyt jonkun verran "kulissien takana", en vaan millään tahtoisi uudistaa mitään ns. "vanhaan" versioon, vaan kaikki menee sitten uudelle alustalle, joka päivittyykin sitten kerralla kunnolla, jahka saan sen kuntoon. Mutta: kyseessä ei siis ole mikään iso muutos, kaikki säilyy oikeastaan samana, mutta omaa työtä helpottaakseni saan tiedostoja, kansioita yms vähän selkeämmin järjesteltyä ja samalla päiviteltyä osioita ajan tasalle:) Harmillista tietysti, että elämässä on meillä jokaisella aina vähän kiireitä, jotka sitten venyttävät kaikkea ei-niin-akuuttia, vaikkakin hauskaa projektia.

Onneksi sivuni ovat sen verran anteeksiantavat, ettei joka päivä tarvitsekaan kykkiä koneen äärellä. Haluan joka tapauksessa kiittää kaikkia kävijöitä, niin uusia kuin vanhojakin, jotka jaksavat aina silloin tällöin käydä sivuillani pyörimässä ja joskus jättämässä viestiäkin. Jos vieraskirja ei tee yhteistyötä, niin ilomielin otan kuulumisia vastaan sähköpostillakin osoitteeseen munchymania@gmail.com.
Olisin TOOOOSI paljon halunnut keksiä jonkun kivan tapahtuman/kisan/giveawayn näin 10-vuotissynttäreiden kunniaksi, mutta aikaa ei riittänyt millään sellaisen väsäämiseen :( Ehkä sitten jälkikäteen laitan jotain pystyyn, vaikkapa kesän kynnyksellä. Aika tosin vierii tosi nopeasti, kuten jo aiemmin mainitsinkin, niin saa nähdä toteutuuko!

Aika hassua, että vasta nyt huhtikuussa sain kirjoiteltua blogiin tämän vuoden ensimmäisen postauksen! Hyvä, että joskus kai! Omaan elämääni kuuluu kaiken höseltämisen lisäksi ihan perus työntekoa, pitkiä päiviä ja pitkää viikkoa. Ihan mukavaa, että on tekemistä, ja työtehtävässäni on myös melkoisesti vastuuta, mikä takaa sen ettei se tekeminen tosiaan keskenkään lopu :D Osa tulevasta keväästä menee myös (jälleen) pääsykokeisiin valmistautuessa, jospa vaikka onnistuisi vihdoin päästä lukemaan itselleni uutta koulutusta. Kiirettä siis varmasti pitää, mutta yritän myös vähän lomailla jossakin välissä.
Pokémon Sun-pelin läpäisin julkaisunsa jälkeen melko nopeasti - vähän ehkä surullista, kuinka peli jäi heti sen jälkeen pölyttymään hyllyyn enkä ole oikein saanut siihen uutta otetta. Toisaalta, menin hankkimaan Nintendo Switchin heti julkaisuaikanaan, joten se takaa ainakin sen, ettei peli-innostus lopahda heti kesken. Nyt kun saisi siihen jonkun Pokémon-pelin niin avot!

Anyway, paljon onnea MM, hyvä minä, hyvä te, hyvä meidän joukkue! Kivaa kevättä ja kesän odotusta kaikille, moikkaillaan taas:)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.