Televisio


Ursula


ALKUPERÄINEN NIMI Urara
ENSIESIINTYMINEN Jakso #582: "Gabite iskee jälleen!"
KOTIKAUPUNKI ?, Sinnoh

Ursula on Sinnohista lähtöisin oleva Pokémon-koordinaattori. Dawn tapasi Ursulan ensimmäistä kertaa Chocovinen contestin aikoihin, kun Dawnin Pachirisulle ja Ursulan Gabitelle tuli riitaa. Tämä heijastui myös niiden kouluttajiin Dawniin ja Ursulaan, tehden heistäkin kilpailijoita keskenään.

Ursula on räväkkä, suorapuheinen ja omahyväinen koordinaattori, joka uskoo olevansa parempi kuin kukaan muu. Hän on kritisoinut Dawnia ja hänen contest-taitojaan, ajatellen olevansa itse aina parempi. Tästä huolimatta Ursula ei ole kertaakaan voittanut Dawnia - silti hän vain uskoo olevansa parempi kuin Dawn.

Ursula osallistui Sinnohin Grand Festivaliin ja pääsi ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon. Lopulta hän joutui ottelemaan Dawnia vastaan ja hävisi jälleen. Ursula ei kuitenkaan ollut tästä moksiskaan, vaan jatkaa vielä kulkuaan Pokémon-contesteissa, yrittäen edelleen pärjätä paremmin kuin Dawn.

SAAVUTUKSET

SINNOH
Sinnoh Grand Festival ~ Top 32


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Gabite
Gabite on Ursulan käytetyin Pokémon contesteissa ja niiden ulkopuolellakin. Gabiten persoona on samankaltainen kuin kouluttajallaan - nokkava ja ilkikurinen ja toisinaan omahyväinen. Gabiten ja Dawnin Pachirisun välinen ristiriita käynnisti kilpailun Ursulan ja Dawnin kesken. Ursula on käyttänyt Gabitea monissa contesteissa onnistuneesti, ja se onkin osoittanut olevansa melkoinen voimavara Ursulan tiimissä. Silti se ei ole onnistunut päihittämään Dawnin Pokémoneja vielä kertaakaan, vaikka onkin todistanut olevansa tähtiainesta.
Ensiesiintyminen jaksossa: #582: Gabite iskee jälleen! (Galactic Battles-kausi)


Wormadam
Ursula käytti Wormadamia vain nopeasti Chocovinen contestin esiintymiskierroksella. Tässä Wormadam näytti osaavansa useita yksinkertaisita, mutta varsin näyttäviä liikkeitä. Yhdistelmällä niitä Wormadam pystyy luomaan mitä hienoimpia esityksiä, jotka ovatkin contesteissa suuri valttikortti. Tämän contestin jälkeen Wormadamia ei ole nähty, eikä sen tämänhetkisestä olinpaikasta ole varmuutta.
Ensiesiintyminen jaksossa: #582: Gabite iskee jälleen! (Galactic Battles-kausi)


Plusle
Ursulan Plusle teki debyyttinsä yhdessä Minunin kanssa Daybreakin contestissa, jossa vaadittiin Pokémonien esiintymistä pareittain. Plusle ja Minun ovat erinomainen parivaljakko ja yhdessä ne pystyvätkin melkein mihin tahansa. Dawnille oli kehittynyt pelko Pluslea ja Minunia vastaan, joten Ursula päätti käyttää molempia contest-ottelussaan Dawnia vastaan päästäkseen niskan päälle. Vaikka Plusle yhdessä Minunin kanssa pistikin kunnolla hanttiin, Dawn lopulta päihitti ne ja pääsi samalla yli pelostaan.
Ensiesiintyminen jaksossa: #629: Ei Dee Dee Dawnia pahenna! (Sinnoh League Victors-kausi)


Minun
Ursulan Minun teki debyyttinsä yhdessä Pluslen kanssa Daybreakin contestissa, jossa vaadittiin Pokémonien esiintymistä pareittain. Minun ja Plusle ovat erinomainen parivaljakko ja yhdessä ne pystyvätkin melkein mihin tahansa. Dawnille oli kehittynyt pelko Minunia ja Pluslea vastaan, joten Ursula päätti käyttää molempia contest-ottelussaan Dawnia vastaan päästäkseen niskan päälle. Vaikka Minun yhdessä Pluslen kanssa pistikin kunnolla hanttiin, Dawn lopulta päihitti ne ja pääsi samalla yli pelostaan.
Ensiesiintyminen jaksossa: #629: Ei Dee Dee Dawnia pahenna! (Sinnoh League Victors-kausi)


Jigglypuff
Ursula käytti Jigglypuffia yhdessä Gabiten kanssa Daybreakin contestin ensimmäisellä esiintymiskierroksella, jossa Pokémoneja vaadittiin esiintymään pareittain. Jigglypuff näytti pystyvänsä luomaan monia näyttäviä esityksiä moninaisten liikkeiden ansiosta. Näiden avulla Jigglypuff auttoikin Ursulaa jatkamaan seuraavalle kierrokselle. Tämän jälkeen Jigglypuffia ei ole nähty, eikä sitä ole käytetty varsinaisissa otteluissa, joten sen vahvuudet siltä saralta ovat vielä pimennossa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #629: Ei Dee Dee Dawnia pahenna! (Sinnoh League Victors-kausi)


Flareon
Flareon kehittyi yhdestä Ursulan Eeveestä Sinnohin Grand Festivalin esiintymiskierroksen aikana. Ursula käytti esityksessään tulikiveä (Fire Stone) kehittääkseen Eeveensä Flareoniksi. Flareon, yhdessä Ursulan Vaporeonin kanssa, loisti esityksessä ja auttoi Ursulaa jatkamaan eteenpäin festivaalissa. Myöhemmin Ursula käytti Flareonia Gabiten rinnalla Grand Festivalin ottelukierroksella Dawnia vastaan. Flareon pisti kampoihin, mutta lopulta joutui myöntämään tappionsa Dawnin vahvemmille Pokémoneille.
--Alle 1 jakso-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #642: Ensimmäinen kierros alkaa! (Sinnoh League Victors-kausi)


Vaporeon
Vaporeon kehittyi yhdestä Ursulan Eeveestä Sinnohin Grand Festivalin esiintymiskierroksen aikana. Ursula käytti esityksessään vesikiveä (Water Stone) kehittääkseen Eeveensä Vaporeoniksi. Vaporeon, yhdessä Ursulan Flareonin kanssa, loisti esityksessä ja auttoi Ursulaa jatkamaan eteenpäin festivaalissa. Esiintymiskierroksen jälkeen Vaporeonia ei nähty, mutta Flareonin tavoin se on ehdottomasti tärkeä osa Ursulan joukkoa.
--Alle 1 jakso-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #642: Ensimmäinen kierros alkaa! (Sinnoh League Victors-kausi)


ENTISET POKÉMONIT

Eevee (2 kpl)
Ursula pyydysti kaksi Eeveetä jossain vaiheessa ennen Sinnohin Grand Festivalia. Hän käytti niitä heti festivaalin ensimmäisellä esiintymiskierroksella, ja osana esitystään päätti kehittää Eeveet seuraaviin kehitysasteisiinsa. Tulikiven (Fire Stone) avulla toinen Eevee kehittyi Flareoniksi ja vesikiven (Water Stone) avulla toinen puolestaan Vaporeoniksi. Kehittymisen myötä molemmat Pokémonit vahvistuivat ja auttoivat Ursulaa kipuamaan lähemmäs Grand Festivalin kärkisijaa.
Ensiesiintymiset jaksossa: #642: Ensimmäinen kierros alkaa! (Sinnoh League Victors-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.