Televisio


Trip


ALKUPERÄINEN NIMI Shooti
ENSIESIINTYMINEN Jakso #660: "Zekromin varjossa"
KOTIKAUPUNKI Nuvema Town, Unova

Trip on nuori kouluttaja, joka aloitti oman Pokémon-seikkailunsa samaan aikaan kun Ash saapui Unovaan. He kohtasivat professori Juniperin laboratoriossa, missä professori antoi Tripille mahdollisuuden valita itselleen aloitus-Pokémonin. Trip valitsi kumppanikseen Snivyn.

Trip on hiljainen, mutta erittäin määrätietoinen poika. Hän tietää kouluttamisen ja ottelemisen päälle, ja on innokas kokemaan kaikenlaista uutta. Trip pitää ajatukset ja tunteensa usein sisällään, mutta uskaltaa sanoa sellaisia asioita ääneen, jotka hänen mielestään tulee tulla julki. Toisinaan Trip voi käydä ylimieliseksi ja liian itsevarmasti taidoistaan, jolloin hän haukkuu lyttyyn sellaiset ihmiset, joita hän pitää itseään huonompina.

Vaikka Trip on uusi kouluttaja, on hän etevä käyttämään strategioita ja erinäköisiä taktiikoita otteluissaan. Trip kantaa mukanaan kameraa, jolla hänellä on tapana ottaa kuvia Pokémoneista ja ympäristöstään nähdessään jotain uutta ja ihmeellistä. Kipinän kouluttajaksi ryhtymiseen Trip sai jo nuorena, tavattuaan mestari-Alderin, joka kannusti poikaa eteenpäin.

SAAVUTUKSET

UNOVA
Unova Liiga ~ Top 128


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Serperior
Serperior kehittyi Tripin Servinesta juuri ennen Pokémon World Tournament Junior Cup -turnausta. Kehittymisen myötä kerätyt voimat purkautuivat turnauksessa, ja Serperior oli voittamaton, päihittäen vastustajan kuin vastustajan ja yltäen lopulta turnauksen voittoon asti. Tämän jälkeen Trip käytti Serperioria Unova Liigassa ottelussaan Ashia vastaan. Vaikka Serperiorin voimat eivät olleet hävinneet minnekään, joutui se lopulta nöyrtymään ja luovuttamaan voiton Ashin Pikachulle. Näin Ash sai ensimmäisen voittonsa Tripiä vastaan. Serperior jatkaa Snivysta asti periytynyttä vahvaa ja uhmakasta ottelutyyliä, joka onkin toiminut loistavasti Tripin ottelutaktiikoissa. Serperior on myös tyypillinen lajilleen, ja liikkuu ylväästi, mutta salamannopeasti. Serperiorilla on tapana pitää itseään parempana kuin muut, joka lienee perua sille, että Serperior on voittanut useita vastustajia, joita vastaan sen olisi "normaalisti" pitänyt olla alakynnessä. Toisinaan tällainen ajattelutapa kuitenkin kostautuu.
--Korkeintaan 4 jaksoa-->--Korkeintaan 59 jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #751: Jännittävä Junior Cup! (Kilpailevat kohtalot-kausi)


Tranquill
Trip käytti Tranquilliaan ensimmäistä kertaa Battle Club-ottelussa Ashia vastaan. Tranquill osoitti heti olevansa erinomainen ottelija, ja lentokykynsä ansiosta sulavaliikkeinen ja nopea. Ashin Pokémoneilla oli todellisia vaikeuksia otella Tranquillia vastaan, ja lisäksi tämän Super Luck-kyky vahvistaa lintua entisestään. Tranquill on vahva ja lojaali Pokémon - tärkeä osa Tripin joukkoa. Otteluiden ulkopuolella Tranquill on nähty muun muassa puolustamassa Castelia Cityä Venipede-joukon hyökkäykseltä.
Ensiesiintyminen jaksossa: #669: Kovaa peliä ottelukerholla! (Black & White-kausi)


Frillish
Frillish oli toinen Tripin Pokémoneista, joka nähtiin ensimmäistä kertaa Battle Club-ottelussa Ashia vastaan. Frillish oli tuolloin uusi lisäys Tripin tiimiin, mutta se on nopeasti omaksunut Tripin strategiset ottelutavat, joita se osaakin hyödyntää loistavasti otteluissa. Frillish oli vaikea vastus Ashin Pokémoneille; erityisesti petollisten hyökkäystensä ja kykyjensä takia. Frillish sopii loistavasti Tripin kokoonpanoon, vaikka sitä ei olekaan lähiaikoina juurikaan nähty.
Ensiesiintyminen jaksossa: #669: Kovaa peliä ottelukerholla! (Black & White-kausi)


Lampent
Lampent nähtiin ensimmäistä kertaa, kun Trip käytti sitä hätistääkseen Castelia Cityn vallanneet villit Venipedet. Jo tällöin oli mahdollista nähdä, että Lampent on varsin vahva Pokémon, joka on omaksunut Tripin harjoittaman ottelutyylin. Se osaa useita voimakkaita hyökkäyksiä, jotka tulevat varmasti olemaan hyödyksi tulevaisuuden tärkeissä otteluissa. Lampent on ehdoton lisäys Tripin Pokémon-joukkoon - sitä ei tosin ole näkynyt vähään aikaan otteluareenoilla.
Ensiesiintyminen jaksossa: #681: Venipederynnäkkö! (Black & White-kausi)


Vanillite
Tripin Vanillite kohdattiin ensimmäisen kerran, kun hän käytti sitä maastossa Pokémon-ottelussa tarkoituksenaan pyydystää villi Palpitoad, kunnes Ash tuli keskeyttämään. Myöhemmin Trip käytti uutukaista Vanilliteaan ottelussa Ashin Tepigiä vastaan, ja se pärjäsikin loistavasti, käyttäen useita hyödyllisiä ja voimakkaita jää-tyypin liikkeitä. Lopulta Vanilliten ja Tepigin välille tuli tasapeli, mutta jo se pelkästään osoitti Vanilliten olevan vahva pienestä koostaan huolimatta.
Ensiesiintyminen jaksossa: #693: Ashin ja Tripin kolmas ottelu! (Black & White-kausi)


Conkeldurr
Conkeldurr kehittyi Tripin Gurdurrista juuri ennen Donamite-turnausta. Jo ennestään vahva Gurdurr kasvoi vielä voimakkaammaksi Conkeldurriksi, joka osoittikin massiivisen voimansa ja taktiset ottelukykynsä Donamite-turnauksessa. Juurikin raa'an voimansa ansiosta Conkeldurr on tärkeä voimavara Tripin tiimissä, sillä se pärjää ottelussa kuin ottelussa. Suitsutuksesta huolimatta Conkeldurrin täydelliset ottelutaidot eivät ole tulleet vielä täysin esille.
--Korkeintaan 9 jaksoa-->--Korkeintaan 30 jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #731: Ottelupamaus alkaa! (Kilpailevat kohtalot-kausi)


ENTISET POKÉMONIT

Gurdurr ja Timburr
Gurdurr kehittyi Tripin Timburristä jossakin vaiheessa ennen suuren Don-turnauksen alkamista. Trip käytti sitä ottelussa Cilanin Dwebbleä vastaan. Timburr oli jo varsin voimakas, ja kehityttyään Gurdurriksi sen voimat vain kasvoivat, ja Dwebble olikin pitkän aikaa alakynnessä. Cilan, hieman kokeneempana kouluttajana, onnistui kuitenkin lopulta päihittämään Tripin. Gurdurr oli ehdottomasti yksi Tripin voimakkaimmista Pokémoneista, kunnes kehittyi vieläkin voimakkaammaksi Conkeldurriksi.
--Korkeintaan 9 jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #701: Cilan vastaan Trip, Ash vastaan Georgia! (Black & White-kausi)
Timburr oli aikanaan varsin uusi lisäys Tripin tiimiin, ja se nähtiin ensimmäistä kertaa ottelussa Ashia vastaan. Timburr otteli itsevarmoin ottein Ashin Oshawottia vastaan, ja hyödynsi kantamaansa puupölkkyä useissa hyökkäyksissään - ja vieläpä onnistuneesti. Lopulta se kuitenkin hävisi Oshawottille, mutta antoi silti vinkkiä siitä, että tulee varmasti vahvistumaan ajan edetessä. Tämän se todisti kehittymällä Gurdurriksi jossakin vaiheessa ennen Don-turnausta.
Ensiesiintyminen jaksossa: #693: Ashin ja Tripin kolmas ottelu! (Black & White-kausi)


Servine ja Snivy
Servine kehittyi erittäin nopeasti Tripin aloitus-Pokémonista, Snivysta, juuri Tripin ja Ashin välistä ottelua varten. Kehittymisen myötä jo ennestään vahva Snivy kasvoi vieläkin vahvemmaksi Servineksi, joka sai samalla uutta voimaa ja oppi uusia liikkeitä ja taktiikoita. Voimakkaiden hyökkäysten osaajana Servine on ehdottomasti yksi Tripin tiimin vahvuuksia ja todellinen uhka Ashin tai kenen muun tahansa kouluttajan Pokémoneille. Servine kehittyi Serperioriksi juuri sopivasti ennen Pokémon World Tournament Junior Cup -turnauksen alkamista.
--Korkeintaan 4 jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #664: Kolme johtajaa, iso vastus (Black & White-kausi)
Snivy oli Tripin valitsema aloitus-Pokémon. Jo heti alusta alkaen Snivy oli tavanomaista voimakkaampi, johtuen varmaan Tripin ammattitaitoisesta käsittelystä. Trip uskalsi käyttää Snivya ottelussa Ashia vastaan heti sen saatuaan, ja se pärjäsi loistavasti päihittäen Ashin heikentyneen Pikachun, osoittaen olevansa nopea ja voimakas. Snivy kehittyi Tripin tehokkaan koulutuksen alla nopeasti Servineksi, juuri sopivasti seuraavaa varten - joka oli jälleen Ashia vastaan.
Ensiesiintyminen jaksossa: #660: Zekromin varjossa (Black & White-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.