Televisio


Tracey Sketchit


ALKUPERÄINEN NIMI Kenji
ENSIESIINTYMINEN Jakso #86: "The Lost Lapras" (ei esitetty Suomessa)
KOTIKAUPUNKI ?, Orange Islands

Tracey on rauhallinen ja järkevä poika, joka pitää Pokémonien tarkkailemisesta ja katselemisesta. Hän on aina innostunut uusista Pokémoneista, ja ottaa usein muistivihkonsa esiin ja kirjoittaa asioita ylös tai - kuten hän yleensä tekee - piirtää Pokémoneja muistiin. Hän ymmärtää selkeästi Pokémonien päälle.

Tracey ihailee professori Oakia - onhan hän kiinnostunut melkeinpä samasta alasta kuin mitä professori Oak itse harjoittaa. Kun Tracey kohtasi Ashin ja Mistyn Orange Islandseilla, hän liittyi heidän joukkoonsa kuullessaan heidän tuntevan professori Oakin.

Kun porukka lopulta palasi takaisin Kantoon Pallet Towniin, Tracey päätti jäädä professori Oakin oppipojaksi ja auttelee siellä olevien Pokémonien ja muiden töiden kanssa. Hän käyttää aikaa myös Mistyn auttamiseen.

SAAVUTUKSET
Tracey ei juurikaan ottele Pokémoneillaan, vaan enemmänkin käyttää niitä apunaan tutkimustyössä. Tracey on lahjakas piirtäjä ja hän tuntee Pokémonin kuin Pokémonin, mikä jo itsessään on melkoinen kyky. Tracey on erittäin onnekas siinä suhteessa, että hän pääsi idolinsa, professori Oakin, oppipojaksi oppimaan lisää Pokémoneista.


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Marill
Tracey omisti Marillin jo tavatessaan Ashin ja Mistyn, mutta sitä nähtiin vasta myöhemmin. Tracey ei mielellään ottele Pokémoneillaan, joten Marillia nähdään yleensä vain arkisissa puuhissa tai sitten välttämättömänä lisänä otteluihin Rakettiryhmää, tai muuta vastustajaa, vastaan. Marill omistaa yliluonnollisen kuuloaistin, ja se hyödyntää sitä usein löytääkseen jonkin ihmisen tai Pokémonin piilopaikan. Kun Tracey saapui Pallet Towniin, Marill tapasi todennäköisesti toisen Marillin ja paritteli sen kanssa, sillä sen jälkeläinen, Azurill, annettiin Mistylle.
Ensiesiintyminen jaksossa: #089: The Crystal Onix (The Adventures in the Orange Islands-kausi)


Venonat
Venonat on toinen Pokémon, jonka Tracey omisti jo ennen kuin kohtasi Ashin ja Mistyn. Tracey ottelee harvoin Pokémoneillaan, joten Venonatia hyödynnetään usein vain joidenkin asioiden etsimiseen, sillä Venonatilla on huima näköaisti. Näköaisti on ollut kätevä niin otteluissa kuin niiden ulkopuolellakin. Venonat käyttää kykyään innokkaasti, ja ilahtuu, jos onnistuu paikantamaan jotain kouluttajalleen tärkeää. Kaikesta huolimatta Venonat on jäänyt vähemmälle huomiolle kuin Traceyn muut Pokémonit.
Ensiesiintyminen jaksossa: #086: The Lost Lapras (The Adventures in the Orange Islands-kausi)


Scyther
Tracey törmäsi Scytheriin Orange Islands-saaristossa. Scyther oli pahoin haavoittunut, kun se oli potkittu ulos Scyther-laumasta uuden johtajan käskystä. Tracey paransi haavoittuneen Scytherin, ja auttoi sitä keräämään voimiaan päihittääkseen uuden lauman johtajan. Scyther päätti lauman johtajan kukistamisen sijaan jäädä Traceyn luokse. Scyther on Pokémon, jota Tracey käyttää enimmäkseen ottelemiseen, mutta koska se on jo melko vanha, se väsyy nopeasti. Vanhuus näkyy myös Scytherin ulkomuodossa: sen siivissä on muutamia lovia, siltä puuttuu kulmahampaita ja se omistaa pienoiset poskihaituvat. Näin ollen Tracey välttää Scytherilla ottelemista yhä enemmän ja enemmän, ja tarjoaa sille hyvät oltavat eläkeikää varten.
Ensiesiintyminen jaksossa: #099: Tracey Gets Bugged (The Adventures in the Orange Islands-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.