Televisio


Professori Sycamore


ALKUPERÄINEN NIMI Dr. Platane
ENSIESIINTYMINEN Jakso #805: "Lumiose City Pursuit" (ei esitetty Suomessa)
KOTIKAUPUNKI Lumiose City, Kalos

Professori Sycamore teki ensiesiintymisensä, kun Ash, Clemont ja Bonnie toivat hänen luokseen loukkaantuneen Froakien. Sycamore totesi Froakien olevan peräisin samaisesta labrasta, ja valaisi muutenkin kyseisen Pokémonin tarinaa. Froakie saatiin pian kuntoon, ja professorin onnistui esittäytyä kunnolla. Hänen erikoisalaansa on erikoiset mega-evoluutiot, joiden parissa hän viettää tovin jos toisenkin. Ashin tavatessaankin hänellä oli tutkimukset kesken Garchompin kanssa.

Rakettiryhmän hyökätessä laboratorioon Sycamoren Garchomp villiintyi, mutta Ash sai sen aisoihin. Kiitokseksi tästä Sycamore antoi Ashille Kalos-alueen uuden PokéDexin, sekä heltyi luopumaan Froakiesta, joka oli jo kiintynyt Ashiin kovasti. Myöhemmin Serena tapasi professorin, ja sai valita kolmesta aloitus-Pokémonista yhden itselleen. Serenan valinta oli Fennekin.

Professori Sycamore on arvostettu professori Lumiosen suurkaupungissa. Hän on erittäin uppoutunut mega-evoluutioiden saloihin, ja tehnee vielä mullistavia läpimurtoja tutkimustensa suhteen.

SAAVUTUKSET
Professori Sycamore on tunnettu ja arvostettu tutkija Kalos-alueella.


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Garchomp
Professori Sycamoren ainoa tunnettu Pokémon toistaiseksi on Garchomp. Se majailee professorin laboratoriossa, sillä se on tärkeä tutkimuskohde mega-evoluutiota ajatellen. Vaikka Garchomp näyttää ulkoisesti rajulta Pokémonilta, se on äärimmäisen kiltti ja rauhallinen, ja välittää Pokémon-tovereistaan. Tämän se todisti puolustaessaan Froakieta Rakettiryhmän hyökkäykseltä. Froakieen tähdännyt laite tosin kiinnittyikin Garchompiin, mikä sai sen villiintymään. Ash sai laitteen irti, ja lopulta Garchomp palautui omaan rauhalliseen tilaansa, ja takaisin Sycamoren tykö tutkimuksia jatkamaan.
--??? jaksoa-->--??? jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #805: Takaa-ajo Lumiose Cityssä! (XY-kausi)


ENTISET POKÉMONIT

Gabite & Gible
Pignite kehittyi Biancan aloitus-Pokémonista, Tepigistä, ja oli siksi hänelle erittäin luotettava kumppani. Pignite oli Biancan käytetyin Pokémon otteluissa, ja se osasikin käyttää useita voimakkaita liikkeitä ja hyökkäyksiä. Koostaan ja painostaan huolimatta Pignite oli myös erittäin nopea. Tästä huolimatta Pigniten ei koskaan saanut itsestään irti kaikkea potentiaalia, sillä se hävisi sekä villille Minccinolle että Ashin Pikachulle. Myöhemmin Pignite kehittyi Emboariksi sopivasti Clubsplosion-turnauksen otteluita varten.
--??? jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #871: Garchomp's Mega Bond (Kalos Quest-kausi)
Gible on nähty vain pikaisesti professori Sycamoren muistoissa, "flashbackissa", missä se liikkui villinä Lumiose Cityn kaduilla. Sycamoren tuolloinen assistentti Alain sai Giblen pysäytettyä ja toi sen professorin laboratorioon asettumaan. Lopulta Gible jäi pysyvästi majailemaan laboratorioon ja tutustui paremmin professori Sycamoreen, ja alkoi vähitellen luottamaan häneen. Tämä luottamus mahdollisti Giblen kehittymisen Gabiteksi ja edelleen nykyiseksi Garchompiksi.
Ensiesiintyminen jaksossa: #871: Garchomp's Mega Bond (Kalos Quest-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.