Televisio


Solidad


ALKUPERÄINEN NIMI Saori
ENSIESIINTYMINEN Jakso #456: "May, We Harley Drew'd Ya!" (ei esitetty Suomessa)
KOTIKAUPUNKI Pewter City, Kanto

Solidad on kypsä ja kokenut Pokémon-koordinaattori Kanton Pewter Citystä. May tutustui häneen Kanton Grand Festivalin aikana. Solidad oli jo ennestään tuttu Brockille, Drewille ja Harleylle, mikä johtunee siitä, että Solidad on harrastanut Pokémon-contesteja jo erittäin kauan. Drew oli hävinnyt ihkaensimmäisen contestinsa Solidadille, mutta sen jälkeen heistä on tullut läheiset ystävät. Koska Solidad on tuntenut Drewn pitkään, hän huomaa, kuinka May on pistänyt pojan koville Pokémon-contesteissa.

Solidad on ystävällinen ja lempeä hahmo, usein auttamassa ystäviään tai kehumassa hyvistä suorituksista. Pitkän aikaa contesteihin uppoutuneena Solidad omaa suuren määrän tietoa contesteista, ja osaa hyödyntää sitä rakentamalla toimivia strategioita kilpailuihin. Näillä avuilla Solidad onkin pärjännyt loistavasti matkallaan suurimmaksi Pokémon-koordinaattoriksi.

Solidad osallistui Kanton Grand Festivaliin, minkä jälkeen hän jatkoi matkaansa Johtoon.

SAAVUTUKSET

KANTO
Kanto Grand Festival ~ Voittaja


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Slowbro
Solidadin Slowbro kohdattiin ensimmäisen kerran, kun se käytti psyykkisiä kykyjään estääkseen Aipomin karkaamista Ashin kynsistä. Slowbro on ehdottomasti Solidadin eniten käyttämä Pokémon niin contesteissa kuin niiden ulkopuolellakin. Slowbro osaa hyödyntää vesi- että psyykkisiäkin kykyjään luodakseen näyttäviä contest-esityksiä. Taiteellisten esitysten lisäksi Slowbro osaa hommansa myös otteluareenalla yhdistellen useita voimakkaita hyökkäyksiä, jolloin voitto on yleensä taattu! Näiden avujen ansiosta Slowbrow onnistui päihittämään myös Mayn Pokémonit Kanton Grand Festivalissa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #456: May, We Harley Drew'd Ya! (Battle Frontier-kausi)


Lapras
Lapras on heti Slowbron jälkeen yksi Solidadin tiimin vahvuuksista. Joko yksin tai yhdessä jonkin muun Solidadin Pokémonin kanssa, Lapras osoitti olevansa tähtiainesta tilanteessa kuin tilanteessa. Jää-tyypin hyökkäykset loistavat Lapraksen upeissa esityksissä, ja Lapras osaa näyttää vahvuutensa vielä otteluareenallakin. Lapras pärjäsi loistavasti Kanton Grand Festivalissa, auttaen Solidadia jatkamaan ensimmäiseltä kierrokselta seuraavalle, kipuamaan aina ylemmäs ja ylemmäs kohti voittoa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #456: May, We Harley Drew'd Ya! (Battle Frontier-kausi)


Pidgeot
Solidadin Pidgeot nähtiin ensimmäistä kertaa Kanton Grand Festivalissa kaksoisottelussa Mayn Combuskenia ja Munchlaxia vastaan. Pidgeot taisteli rinnallaan Solidadin Slowbro. Pidgeot taisteli voitontahtoisesti Slowbro rinnallaan, ja useiden voimakkaiden ilmahyökkäysten ansiosta onnistuikin päihittämään Mayn Pokémonit. Pidgeot on luotettava Pokémon, ja varmasti tärkeä Solidadille jo lentokykynsäkin ansiosta.
Ensiesiintyminen jaksossa: #458: Channeling the Battle Zone! (Battle Frontier-kausi)


Butterfree
Solidad omistaa myös Butterfreen, mutta siitä ei tiedetä paljoa. Butterfree auttoi Solidadin yltämään Kanton Grand Festivalin finaaliin saakka päihittäen Hitmonleen ja Hitmonchanin kaksoisottelussa yhdessä Solidadin Lapraksen kanssa. Tämä oli ainoa kerta, kun Butterfree on nähty, joten sen persoonallisuudesta ei ole tietoa. Voimaa perhoselta kuitenkin löytyy, kun se onnistui päihittämään edellämainitut vastukset ilman suurempia ongelmia.
Ensiesiintyminen jaksossa: #458: Channeling the Battle Zone! (Battle Frontier-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.