Televisio


Reggie


ALKUPERÄINEN NIMI Reiji
ENSIESIINTYMINEN Jakso #534: "Mestaritason ratkaisu"
KOTIKAUPUNKI Veilstone City, Sinnoh

Reggie on Paulin veli, joka majailee Veilstone Cityssä ja harjoittaa Pokémon-kasvattajan ammattia. Reggie pitää huolta monien kouluttajien Pokémoneista, myös Paulin, kun on tarvis.

Ennen kasvattajaksi ryhtymistä Reggie oli innokas Pokémon-kouluttaja, koluten Kanto-, Johto-, Hoenn- ja Sinnoh-alueet läpi, ja ansaiten kaikista kahdeksan salimerkkiä. Hän otti osaa myös Kanton Battle Frontier-haasteeseen, mutta epäonnistui saamaan viimeisen Brave-symbolin. Tämän jälkeen hän päätti jättää kouluttajuuden taakseen ja ryhtyä Pokémon-kasvattajaksi.

Reggie on veljensä Paulin täysi vastakohta. Reggie kohtelee Pokémonejaan huolella ja rakkaudella. Reggie ei arvosta Paulin koulutustyyliä, mutta tukee silti veljeään ja auttaa pitämään huolta tämän Pokémoneista.

SAAVUTUKSET

KANTO
---
JOHTO
---
HOENN
---
BATTLE FRONTIER
---
SINNOH
---


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Bibarel
Reggien Bibarel kohdattiin ensimmäisen kerran, kun Reggie käytti sitä ottelussaan Ashin Turtwigia vastaan. Bibarel on nopea liikkeissään ja osaa useita voimakkaita fyysisiä hyökkäyksiä. Lisäksi spesiaalihyökkäykset ovat tällä Pokémonilla hallussa. Ashin Turtwig oli miltei häviämäisillään, kun Bibarel sai sen nukahtamaan, mutta onnistui lopulta päihittämään Reggien Bibarelin. Bibarel on vahva Pokémon, joka Reggien koulutuksen alla on kokenut yhtä jos toista. Se seisoo kouluttajansa rinnalla tilanteessa kuin tilanteessa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #534: Johtajatason ratkaisu (Battle Dimension-kausi)


Swalot
Swalot oli toinen Pokémon, jota Reggie käytti ottelussaan Ashia vastaan. Swalot hyödynsi puolustustaan ja strategisia liikkeitään Ashin Staraviaa vastaan, ja lopulta peittosi tämän käyttäen myrkky-liikkeitään. Swalot nähdään usein ulkona Poké-pallostaan Reggien rinnalla, ja sitä voisikin pitää yhtenä - ellei sinä ainoana - Reggien tunnusomaisista Pokémoneista. Swalot on sydämellinen Pokémon, joka välittää paitsi omasta kouluttajaan, niin myös muista kouluttajista, kuten Reggien veljestä Paulista.
Ensiesiintyminen jaksossa: #534: Johtajatason ratkaisu (Battle Dimension-kausi)


Staraptor
Staraptor oli viimeinen Pokémon, jota Reggie käytti otellessaan Ashia vastaan. Staraptor on vahva ja nopea liikkeissään, ja lisäksi se osaa voimakkaan Brave Bird-hyökkäyksen. Tästä huolimatta se hävisi ennen pitkää Ashin Pikachulle. Ottelun jälkeen Staraptor auttoi Ashin Staraviaa oppimaan Brave Bird-hyökkäyksen salat, ja lopulta Staravia onnistui oppimaan liikkeen. Reggien määrätietoisen, mutta inhimillisen koulutuksen alla Staraptor on malliesimerkki Pokémonista, jonka luonne ja vahvuudet käyvät yksi yhteen.
Ensiesiintyminen jaksossa: #534: Johtajatason ratkaisu (Battle Dimension-kausi)


Drapion
Reggien Drapion nähtiin vain muistikuvassa - "flashbackissa" - kun se otteli Battle Pyramidin Brandonin Regirockia vastaan. Jo tästä kuitenkin kävi ilmi, että Drapion osaa pitää pintansa voimakkaitakin vastustajia vastaan, ja lisäksi aiheuttaa niille massiivistakin vahinkoa. Drapion on ehdoton voimapesäke Reggien tiimissä, vaikka lopulta menikin häviämään Brandonin Regirockille. Ei tosin ole täysin varmaa, onko Reggiellä vielä Drapionia, sillä sitä ei ole juurikaan näkynyt.
Ensiesiintyminen jaksossa: #596: Pyramidiraivo! (Galactic Battles-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.