Televisio


Morrison


ALKUPERÄINEN NIMI Masamune
ENSIESIINTYMINEN Jakso #395: "Mahtava Morrison"
KOTIKAUPUNKI Verdanturf Town, Hoenn

Morrison on energinen Pokémon-kouluttaja Hoennista. Ash tapasi hänet hieman ennen Hoenn Liigaa, ja heistä tuli heti hyviä ystäviä. Samalla heistä tosin tuli myös kilpailijoita, molemmat taistellen liigamestaruudesta.

Morrisonilla on eloisa persoonallisuus ja hän on myös heittäytyväinen ja innokas kokeilemaan uutta. Morrisonilla on tapana haastaa ystäviään tekemään vaikka mitä asioita - myös Ash on saanut haasteita niin Pokémon-otteluihin kuin syömiskilpailuihinkin. Veikeästä luonteestaan huolimatta Morrison osaa olla myös vakava ja on erittäin päättäväinen asioiden suhteen, joiden hän haluaa toteutuvan. Morrison tekee varmasti töitä saavuttaakseen unelmansa.

Hoenn Liigassa Morrison joutui ottelemaan uutta ystäväänsä Ashia vastaan, mikä sai miehen sekaisin. Ash kuitenkin vannoi, ettei ottelu vaikuta heidän ystävyyteensä millään tavalla. Näin Morrison sai itseluottamusta jatkaa ottelua, mutta lopulta hävisi Ashille.

SAAVUTUKSET

HOENN
Hoenn Liiga ~ Top 16


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Metang
Metang kehittyi Morrisonin Beldumista kriittisellä hetkellä. Juuri kun Beldum oli häviämäisillään Morrisonin ensimmäisissä liigaotteluissa, se onnistui kehittymään Metangiksi. Samalla varsin yksinkertaisesta Pokémonista muuntautui kyvykäs Metang, joka pystyi hyödyntämään liikkeitään nyt entistä laajemmin. Uusista voimistaan huolimatta Metang hävisi Ashin Glalielle Morrisonin ja Ashin välisessä ottelussa. Metang pisti kyllä reippaasti kampoihin ja se on loppujen lopuksi varsin taitava Pokémon.
--9 jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #403: Beldum pelastaa (Advanced Battle-kausi)


Girafarig
Morrisonin Girafarig nähtiin ensimmäistä kertaa samalla, kun Morrison esitteli kaikki Pokémoninsa Ashille. Näin ollen sen esiintyminen oli varsin nopea, eikä Girafarigin ottelutaidoista tiedetä paljoa. Morrison tosin käytti Girafarigia ottelussaan Ashia vastaan, mutta ei osannut antaa sille käskyjä, koska hän oli niin tyrmistynyt siitä, että joutui ottelemaan uutta ystäväänsä vastaan. Näin ollen Girafarig hävisi nopeasti Ashin Corphisille. Tästä huolimatta Girafarig on varmasti erittäin lojaali ja kuuliainen Pokémon.
Ensiesiintyminen jaksossa: #403: Beldum pelastaa (Advanced Battle-kausi)


Growlithe
Morrisonin Growlithe nähtiin ensimmäistä kertaa, kuten Morrisonin muutkin Pokémonit, kun hän esitteli koko Pokémon-tiiminsä Ashille. Growlithen ottelutaidot nähtiin pian tämän jälkeen, kun Morrison käytti sitä kaksoisottelussa Gligarin rinnalla. Growlithe osoitti jo siinä olevansa sisukas taistelija. Myöhemmin Morrison käytti Growlithea liigaottelussa Ashia vastaan, mutta käski tätä vain väistämään Ashin Corphishin hyökkäykset, koska ei halunnut hyökätä ystäväänsä vastaan. Lopulta Growlithe hävisi Ashin Corphishille.
Ensiesiintyminen jaksossa: #403: Beldum pelastaa (Advanced Battle-kausi)


Swampert
Myös Swampert nähtiin ensimmäistä kertaa silloin, kun Morrison näytti Pokémon-joukkonsa Ashille ja tämän ystäville. Tämän jälkeen Swampert nähtiin, kun Morrison käytti sitä Hoenn Liigassa ottelussa Ashia vastaan. Ashin voitokas Corphish ja Swampert laukaisivat hyökkäyksensä toisiaan kohti samaan aikaan, minkä jälkeen molemmat olivat poissa pelistä - näin ollen näiden kahden Pokémonien välille tuli tasapeli. Swampert on tästä huolimatta ehdottomasti yksi Morrisonin tiimin voimapesäkkeistä.
Ensiesiintyminen jaksossa: #403: Beldum pelastaa (Advanced Battle-kausi)


Steelix
Steelix on näyttänyt olevansa Morrisonin tiimin tuki ja turva. Liigaottelussa Ashia vastaan Steelix muutti ottelun suuntaa päihittämällä jopa kaksi Ashin Pokémonia: Pikachun ja Torkoalin. Jo tämä osoittaa Steelixin olevan vaarallinen vastus, eikä sitä kannata aliarvioida. Massiivisen puolustuksensa vuoksi Ashin oli vaikea saada Steelixiä heikkenemään. Vaikka Steelix oli ottelussa varsin menestyksekäs, hävisi se lopulta Ashin Grovylelle. Menestys liigaottelussa nosti Steelixin kuitenkin Morrisonin Pokémon-tiimin kärkikastiin.
Ensiesiintyminen jaksossa: #403: Beldum pelastaa (Advanced Battle-kausi)

Gligar
Gligar oli myös yksi niistä Morrisonin Pokémoneista, joka nähtiin ensimmäistä kertaa, kun Morrison paljasti tiiminsä Ashille. Myöhemmin Morrison käytti Gligaria kaksoisottelussa Growlithen rinnalla erästä kouluttajaa vastaan. Gligar pärjäsi paremmin kuin ottelukumppaninsa Growlithe, voittaen lopulta yksin molemmat vastustajan Pokémonit. Myöhemmin Morrison käytti Gligaria liigaottelussa Ashia vastaan. Gligar pärjäsi hyvin päihittäen Ashin Grovylen, mutta hävisi lopulta Ashin Swellowlle.
Ensiesiintyminen jaksossa: #403: Beldum pelastaa (Advanced Battle-kausi)


ENTISET POKÉMONIT

Beldum
Beldum oli Morrisonin käytetyin Pokémon. Morrison käytti sitä useissa otteluissa ja jopa ottelussa Ashin Pikachua vastaan. Beldumilla oli tosin yksi ongelma: se osasi vain yhden hyökkäyksen, eikä siitä siten ollut juurikaan vastusta otteluissa. Tämä tuli esille Morrisonin ensimmäisissä liigaotteluissa, jolloin Beldumilla oli vaikeuksia pärjätä edes keskinkertaisesti. Lopulta, Beldumin ollessa häviämäisillään tärkeässä liigaottelussa, se onnistui kehittymään Metangiksi. Samalla se oppi useita uusia hyökkäyksiä pärjätäkseen jatkossa paremmin otteluareenalla.
Ensiesiintyminen jaksossa: #395: Mahtava Morrison (Advanced Battle-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.