Televisio


Meowth


ALKUPERÄINEN NIMI Nyarth
ENSIESIINTYMINEN Jakso #2: "Pokémon hädässä!"
KOTIKAUPUNKI ?

Meowth on Pokémon, mutta harvinainen sellainen - se nimittäin osaa puhua ihmisten kieltä. Kun Meowth oli nuorempi, se oli osa pahamaineista gangsterijengiä. Meowth ihastui erään rikkaan naisen Meowzieen, mutta ei tuntenut olevansa sen veroinen. Niinpä Meowth päätti näyttää kykynsä, ja opetteli lukemaan ja muutenkin käyttäytymään kuin ihmiset. Meowzie ei tästä kuitenkaan vaikuttunut, ja murheen murtamana Meowth löysi lopulta tiensä Rakettiryhmään.

Käyttäessään voimansa puhumisen ja lukemisen opettelemiseen, Meowth ei ole pystynyt oppimaan paljoakaan hyökkäyksiä. Meowthin tekee erityiseksi vielä se, että se liikkuu aina ulkona Poké-pallosta, kuten Ashin Pikachu. Meowthille löytyy myös kilpailija, Giovannin Persian, kuten Ashin Pikachulle Raichu.

Meowth on utelias, vilkas ja hieman hajamielinen persoona. Se liikkuu tätä nykyä Jessien ja Jamesin kanssa Rakettiryhmässä, ja yrittää kaikin puolin miellyttää pomoaan, Giovannia. Meowth oli huhujen mukaan Giovannin suosikki-Pokémon, kunnes lopulta paikan vei Persian. Tämän takia Meowth pitää Persiania kilpailijanaan, ja yrittää parhaansa olla tätä parempi. Meowth uskoo Rakettiryhmän kanssa selvittävänsä tiensä Giovannin suosioon kidnappaamalla tälle Pokémoneja, ja Ashin vahva Pikachu on ollut jo pitkän aikaa tähtäimessä.

Meowthin puhetaito auttaa Rakettiryhmää useassa tukalassa tilanteessa, varsinkin jos ongelmana on jokin Pokémon. Meowth kun helposti tulkkaa muille Rakettiryhmän jäsenille, mitä muut Pokémonit puhuvat - selvällä suomenkielellä.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.