Televisio


Kenny


ALKUPERÄINEN NIMI Kengo
ENSIESIINTYMINEN Jakso #494: "Perhoset pyörivät vatsassa"
KOTIKAUPUNKI Twinleaf Town, Sinnoh

Kenny on Dawnin lapsuudenystävä, mutta heidän välilleen oli jo pienestä iästä lähtien syntynyt kilpailua. Kenny on Dawnin tavoin aloitteleva koordinaattori, joten kilpailu heidän välillään on kiristynyt entisestään. Tästä huolimatta heidän välillään piilee myös oikeaa, kunnollista ystävyyttä.

Kenny on innokas ja temperamenttinen poika, jolla on myös ilkikurisia piirteitä: hänellä kun on tapana pilkata Dawnia milloin mistäkin. Kenny on erittäin osaava koordinaattori, ja hän onnistuikin keräämään tarpeeksi ruusukkeita Sinnohin Grand Festivalia varten ilman suurempia ongelmia. Tästä huolimatta Kenny putosi jo heti festivaalin alkukierroksilla, ja lähti omille teilleen hyvästellen Dawnin.

Kenny on taitava myös ottelurintamalla, ja ottelikin loistokkaasti muun muassa Ashia vastaan, lopulta voittaen hänet.

SAAVUTUKSET

SINNOH
Sinnoh Grand Festival
~ Ei sijoitusta


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Empoleon
Empoleon kehittyi Kennyn Prinplupista juuri ennen Sinnohin Grand Festivalia. Empoleon säilytti kehittymisen jälkeenkin asemansa Kennyn käytetyimpänä Pokémonina niin contesteissa kuin niiden ulkopuolellakin, aivan kuten Prinplupina ollessaan. Empoleonista tuli kehittymisen myötä määrätietoisempi Pokémon ja se oppi myös uusia liikkeitä, joita hyödynsikin jo heti Grand Festivalin esittelykierroksella. Nämä hyökkäykset olivat kuitenkin liikaa Empoleonin esiintymisparille Floatzelille, joka vahingoittui hyökkäyksistä, ja näin ollen Kenny putosi kisasta jo alkumetreillä. Myöhemmin Kenny käytti Empoleonia ottelussa Ashia vastaan, ja siinä sen todelliset voimat pääsivät esille. Lopulta Empoleon voitti Ashin Buizelin ja todisti olevansa Kennyn vahvimpia Pokémoneja.
--Korkeintaan 111 jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #642: Ensimmäinen kierros alkaa! (Sinnoh League Victors-kausi)


Alakazam
Kennyn Alakazam nähtiin ensimmäistä kertaa, kun hän käytti sitä Floaroma Cityn contestin ensimmäisellä kierroksella. Voimakkaiden ja näyttävien psyykkisten kykyjensä ansiosta Alakazam loi vaikuttavan esityksen, ja auttoi Kennyn jatkamaan seuraavalle kierrokselle. Tämän jälkeen Alakazamista ei ole juurikaan kuultu, mutta se on ehdottomasti yksi Kennyn tiimin vahvuuksista, joka kykyjensä ansiosta pärjää erityisesti contesteissa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #495: Aika maksaa kalavelat (Diamond and Pearl-kausi)


Breloom
Kenny omistaa Breloomin, joka nähtiin ensimmäisen kerran, kun Kenny käytti sitä taistellakseen Team Galacticia vastaan Solaceon Townissa. Kenny käytti sitä myös otellessaan Ashia vastaan, jossa se käytti Energy Ball-hyökkäystä. Ash halusi Turtwiginsa oppivan kyseisen liikkeen, joten Kenny auttoi tätä oppimaan sen Breloominsa avustuksella. Myöhemmin Kenny käytti Breloomia myös menestyksekkäästi Solaceonin contestissa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #528: Symbolinen matka! (Battle Dimension-kausi)


Machoke
Kennyn Machoken ensiesiintyminen oli Sandalstrawn contestissa, jossa se pääsi näyttämään massiivista lihasvoimaansa. Tämän vaikuttavan esityksen turvin Kenny pääsi helposti jatkamaan contestin finaaliin asti, ja lopulta myös voittoon. Machoke lienee Kennyn tiimin fyysisesti voimakkain Pokémon, mutta karusta ulkonäöstään ja yksinkertaisista hyökkäyksistään huolimatta se osaa yllättää myös contest-lavoilla.
Ensiesiintyminen jaksossa: #591: Kilpakumppanien uudet kujeet! (Galactic Battles-kausi)


Floatzel
Kenny käytti Floatzeliaan ensimmäistä kertaa Sinnohin Grand Festivalin ensimmäisellä kierroksella. Esiintymiskierroksella Floatzel esiintyi yhdessä Kennyn Empoleonin kanssa. Floatzel osoitti olevansa lahjakas Pokémon, joka kykeni myös moitteettomaan yhteistyöhön Empoleonin kanssa. Kennyn esitys jouduttiin kuitenkin hylkäämään, kun Empoleonin hyökkäys vahingoitti Floatzelia tarkoituksettomasti. Pettymys oli Floatzelille suuri, mutta se saa varmasti paikkansa Kennyn tulevissa contest-koitoksissa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #642: Ensimmäinen kierros alkaa! (Sinnoh League Victors-kausi)


ENTISET POKÉMONIT

Prinplup
Prinplup oli Kennyn ensimmäinen nähty Pokémon ja se on todennäköisesti kehittynyt Kennyn valitsemasta aloitus-Pokémonista, Piplupista. Prinplup oli Kennyn käytetyin Pokémon joka rintamalla, ja se kertoi paljon heidän välisestä syvästä luottamuksesta ja ystävyydestä. Prinplup oli varsin voimakas Pokémon ja sen ansiosta Kennyn onnistuikin voittamaan useita contesteja ja otteluita. Prinplup oli alussa hieman itsekäs huomattuaan olevansa tavanomaista vahvempi, mutta myöhemmin nöyrtyi koettuaan katkeria häviöitä. Juuri ennen Sinnohin Grand Festivalia Prinplup kehittyi Empoleoniksi.
Ensiesiintyminen jaksossa: #494: Perhoset pyörivät vatsassa (Diamond and Pearl-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.