Televisio


Johanna


ALKUPERÄINEN NIMI Ayako
ENSIESIINTYMINEN Jakso #467: "Neitsytmatkalla"
KOTIKAUPUNKI Twinleaf Town, Sinnoh

Johanna on entinen Grand Festival-mestari ja huippukoordinaattori, ja ennen kaikkea Dawnin äiti. Juuri häneltä Dawn on saanut inspiraationsa osallistua contesteihin ja pärjätä niissä parhaansa mukaan. Johanna tukee tytärtään kaikin tavoin, ja antoi hänelle muistoksi yhden vanhoista ruusukkeistaan ennen tämän seikkailuunlähtöä.

Johanna on rauhallinen ja määrätietoinen nainen, joka haluaa myös nähdä maailmaa. Vaikka koti sijaitsee Twinleaf Townissa, saattaa hän pyyhältää kauaskin ja viipyä matkoillaan pitkiä aikoja. Toisinaan hän törmää myös Dawniin matkoillaan, ja auttaa tätä tarvittaessa. Johanna on antanut Dawnille vinkkejä contesteihin ja lisäksi auttanut hänen Pokémonejaan valmistautumaan koitoksiin, joten Johanna on ollut Dawnin menestymiseen suuri apu.

Dawn on päässyt myös ottelemaan äitiään vastaan, mutta hävisi surkeasti. Johanna taidot eivät siis suinkaan ole ruostuneet vuosien varrella, sillä hän pitää kotonaan opetustilaisuuksia aloitteleville koordinaattoreille, joissa pääsee itsekin hiomaan taitojaan yhä enemmän.

SAAVUTUKSET
Johanna on nuorempana kerännyt viisi tarvittavaa ruusuketta jollakin alueella ja osallistunut sikäläiseen Grand Festivaliin, ja lopulta voittanut sen saaden samalla huippukoordinaattorin arvonimen.


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Glameow
Glameow on Johannan tunnus-Pokémon, jota hän käyttää eniten niin otteluissa kuin contesteissakin, mutta myös niiden ulkopuolella. Koordinaattorina ollessaan Glameow oli Johannan suurin tuki ja turva, ja juuri sen ansiosta Johanna menestyi loistavasti, voittaen useita contesteja ja lopulta yltäen Grand Festivalin voittajaksi saakka. Nuo ajat ovat kuitenkin takanapäin, ja nykyään Glameow viettää ansaittua eläkeikää Johannan ja Dawnin kotilemmikkinä. Toisinaan Glameow kuitenkin pääsee vieläkin ottelemaan, esimerkiksi kerran Dawnia vastaan, jolloin se todisti olevansa edelleen Pokémonien huippuluokkaa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #469: Neitsytmatkalla (Diamond and Pearl-kausi)


Umbreon
Johannan Umbreon on Pokémon, joka nähtiin ensimmäisen kerran Johannan käyttäessä sitä ottelussa tytärtänsä Dawnia vastaan. Yhdessä Johannan Glameown kanssa Umbreon muodosti ylivoimaisen parivaljakon, joka päihitti Dawnin hetkessä. Johannan määrätietoisen koulutuksen alla Umbreonista on muodostunut voimakas ja strategisesti kyvykäs ottelija, joka pärjää tilanteessa kuin tilanteessa. Ei ole tietoa, kuinka kauan Johanna on omistanut Umbreonin, mutta sen taitavat ja näyttävät liikkeet antavat osviittaa siitä, että sekin olisi saanut osansa contesteista.
Ensiesiintyminen jaksossa: #606: Strategia alkaa kotoa! (Galactic Battles-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.