Televisio


Professori Ivy


ALKUPERÄINEN NIMI Dr. Uchikiro
ENSIESIINTYMINEN Jakso #85: "Pokéball Peril" (ei esitetty Suomessa)
KOTIKAUPUNKI Valencia Island, Orange Islands

Professori Ivy on Pokémon-tutkija Orange Islands-saaristosta. Hän on erikoistunut Pokémonien fysiologiaan eri alueilla ja harjoittaa tätä kotonaan Valencia Islandilla. Professori Ivy on professori Oakin hyvä ystävä.

Professori Ivy on erittäin kaunis nainen, ja tämän vuoksi Brock rakastui naiseen täysin. Niinpä Brock päätti jäädä avustamaan professori Ivya tämän laboratorioon siksi aikaa, kun Ash, Misty ja Tracey matkasivat ympäri Orange Islandseja. Myöhemmin Brock palasi taas ystävysten joukkoon, eikä suostunut puhumaan ajastaan professori Ivyn luona. Syytä tähän ei ole vieläkään keksitty. Kauneus ei kuitenkaan poissulje sitä faktaa, että professori Ivy on äärimmäisen älykäs nainen.

Professori Ivylta löytyy ulkoisen kauneuden lisäksi myös sisäistä kauneutta, ja hän ymmärtää Pokémonien päälle ja on erittäin tietäväinen tutkimusalueestaan.

SAAVUTUKSET
Professori Ivy on tunnettu ja arvostettu tutkija Orange Islands-saaristossa.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.