Televisio


Harrison


ALKUPERÄINEN NIMI Hazuki
ENSIESIINTYMINEN Jakso #267: "Sneasel-metsällä"
KOTIKAUPUNKI Littleroot Town, Hoenn

Harrison on kokenut kouluttaja Littleroot Townista, Hoennista. Seikkailtuaan ensin Hoennissa jonkin aikaa, hän siirtyi Johto-alueelle ja otti osaa sikäläiseen Liigaan otellakseen alueen parhaita kouluttajia vastaan. Juuri Liigan hälinän keskellä Harrison kohtasi Ashin ensimmäistä kertaa, ja heistä tuli samalla niin ystäviä kuin kilpailijoitakin.

Harrison on rauhallinen ja hillitty persoona, joka on aina valmis auttamaan. Hän näytti Ashille ensimmäistä kertaa Hoenn-alueen Pokémoneja, ja juuri Harrisonin kannustuksesta Ash sai ajatuksen lähteä jatkamaan matkaansa Johtosta Hoenniin. Rauhallisen ulkokuoren alta löytyy kuitenkin sisukas ja voitontahtoinen kouluttaja, joka ei vähästä hätkähdä.

Harrison otteli Ashia vastaan Johto Liigassa ja voitti, mutta hävisi myöhemmin uudelle mestarille. Tämän jälkeen Harrison päätti lähteä Kanto-alueelle osallistumaan Indigo Liigaan.

SAAVUTUKSET

JOHTO
Johto Liiga ~ Top 4


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Blaziken
Blaziken on Harrisonin tunnus-Pokémon. Harrison paljasti, että hän sai Torchicin aloitus-Pokémonikseen aloittaessaan seikkailunsa Hoenn-alueella. Tästä Torchicista kehittyi ajan mittaan voimakas Blaziken. Blaziken nähtiin ensimmäistä kertaa, kun Harrison käytti sitä pysäyttämään villiintyneen Sneaselin. Ashin PokéDex ei osannut lukea Blazikenia, koska se oli vieras Pokémon eri alueelta. Blaziken on luotettava kumppani Harrisonille, ja hän on käyttänyt sitä useissa tärkeissä tilaisuuksissa. Harrison käytti Blazikenia liigaottelussa Ashia vastaan ja voitti, mutta Blaziken loukkaantui ottelussa niin pahasti, ettei kyennyt enää jatkamaan seuraavissa otteluissa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #267: Sneasel-metsällä (Master Quest-kausi)


Kecleon
Kecleon on toinen Harrisonin Hoenn-Pokémoneista, jota hän käytti liigaottelussa Ashia vastaan Johto Liigassa. Kecleon on veikeä Pokémon ja tämän vuoksi se omaa erikoisen ottelutyylin ja käyttää usein kieltään hyökätessään. Tämän lisäksi Kecleonilla on kyky naamioitua ympäristöönsä, aiheuttaen vastustajille vielä enemmän harmaita hiuksia. Ashin Pikachulla oli ensin vaikeuksia Kecleonin päihittämisessä, mutta lopulta onnistui voittamaan kameleontin antamalla sähköiskun tämän herkkään kieleen.
Ensiesiintyminen jaksossa: #272: Taistelua kuumimmillaan (Master Quest-kausi)


Steelix
Steelix oli kaikkiaan neljäs Pokémon, jota Harrison käytti Johto Liigan ottelussaan Ashia vastaan. Steelix osoitti massiivisen voimansa päihittämällä Ashin Noctowlin leikiten. Suuren kokonsakin vuoksi Steelix on melkoinen uhka. Lopulta se kuitenkin hävisi Ashin Snorlaxille, kun tämä käytti Hyper Beam-hyökkäystä. Steelix pitää sisällään mahtavan määrän voimaa, ja onkin tämän vuoksi yksi Harrisonin tiimin vahvimmista Pokémoneista.
Ensiesiintyminen jaksossa: #273: Leikkiä tulella (Master Quest-kausi)


Sneasel
Sneasel on ainoa Pokémon, jota Harrisonilla ei ollut jo valmiiksi mukanaan ennen Johto Liigaa. Harrison kohtasi villiintyneen Sneaselin lähellä liiga-areenoita, missä se esti pääsyn symbolisen Ho-ohin liekin luokse. Yhdessä Harrison ja Ash peittosivat Sneaselin, ja lopulta Harrison pyydysti sen uudeksi jäseneksi joukkoonsa. Vaikka Sneasel oli juuri napattu, Harrison uskoi sen kykyihin sen verran, että otteli sillä liigaottelussa Ashia vastaan. Kokemattomuudestaan huolimatta Sneasel osoitti olevansa erittäin vahva ja agressiivinen, päihittäen Ashin Pikachun, mutta lopulta häviten Ashin Totodilelle.
Ensiesiintyminen jaksossa: #267: Sneasel-metsällä (Master Quest-kausi)


Hypno
Harrisonin Hypno on harvinaisen voimakas Pokémon, joka omaa useita vahvoja psyykkisiä liikkeitä. Se on toistaiseksi nähty ainoastaan Harrisonin ottelussa Ashia vastaan Johto Liigassa. Hypno päihitti Ashin Totodilen melko helposti, mutta kohtasi vertaisensa Ashin Snorlaxista, johon eivät Hypnon psyykkiset hyökkäykset juurikaan tehonneet. Hypno hävisi Ashin Snorlaxille, mutta ehti kuitenkin todistaa olevansa varteenotettava Pokémon otteluareenalla.
Ensiesiintyminen jaksossa: #273: Leikkiä tulella (Master Quest-kausi)


Houndoom
Harrisonin Houndoomia lienee Pokémon, johon Harrison turvautuu eniten, vaikkei sitä olekaan juuri näkynyt. Harrison käytti sitä ensimmäistä kertaa Ashin Phanpyn rinnalla yrittäessään päihittää villiintyneen Sneaselin. Myöhemmin Houndoom nähtiin Johto Liigan liigaottelussa Ashia vastaan. Houndoom päihitti Ashin kolossaalisen Snorlaxin, mutta hävisi lopulta Ashin Bayleefille. Harrison käytti Houndoomia myös muutamissa seuraavissa liigaotteluissa, mutta niissäkin se lopulta hävisi. Häviöistään huolimatta Houndoom on verraton lisä Harrisonin tiimiin, ja viihtyy usein ulkona Poké-pallostaan kouluttajansa rinnalla.
Ensiesiintyminen jaksossa: #267: Sneasel-metsällä (Master Quest-kausi)


Miltank
Harrisonin Miltankia nähtiin vain hetken aikaa, eikä siitä siten tiedetä juuri mitään. Sen ainoa esiintyminen toistaiseksi on ollut Harrisonin käyttäessä sitä rauhoittamaan Ashin ja Jacksonin Pokémonien riitaisia välejä. Harrisonin määrätietoisen koulutuksen alla Miltank on kuitenkin todennäköisesti varsin osaava ja vahva Pokémon.
Ensiesiintyminen jaksossa: #270: Tiukka taistelu (Master Quest-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.