Televisio


Harley


ALKUPERÄINEN NIMI Harley
ENSIESIINTYMINEN Jakso #380: "Kurja Cacturne"
KOTIKAUPUNKI Slateport City, Hoenn

Harley on itsepäinen Pokémon-koordinaattori, jonka Ash, May ja Brock tapasivat Hoenn-alueella. Harleysta tuli hetkessä Mayn kilpailija Pokémon-contesteissa ja tätä vahvisti vielä se, että Harleyta ärsytti Mayssa monet monituiset asiat aina sananvalinnoista ruumiinkieleen asti. Harleyn tavoitteena oli päihittää May keinolla millä hyvänsä, mutta onnistui voittamaan vastustajansa vain yhden ainoan kerran.

Harley tunnetaan erikoisesta Cacturne-aiheisesta pukeutumisestaan ja naisellisista eleistään. Harleylla on tapana myös pukeutua milloin miksikin - kerran jopa Mayksi tämän suureksi häpeäksi. Harley on oikukas koordinaattori, ja haluaa päihittää vastustajansa keinoja kaihtamatta, usein jopa nolaamalla paitsi kilpailijansa niin myös itsensä. Harley kantaa kaunaa pienimmistäkin asioista, ja joskus jopa nauttii ihmisten nöyryyttämisestä.

Harley kilpaili Mayta vastaan niin Hoenn- kuin Kanto-alueellakin, ja lopulta siirtyi Mayn perässä myös Johto-alueelle.

SAAVUTUKSET

HOENN
Hoenn Grand Festival ~ Top 32
KANTO
Kanto Grand Festival ~ Top 16


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Cacturne
Cacturne on Harleyn tunnus-Pokémon ja Harley onkin varsin kiintynyt siihen - tämän voi nähdä Harleyn pukeutumisessa asti. Cacturne on Harleyn käytetyin Pokémon niin tavallisissa otteluissa kuin contesteissakin. Cacturne on osaava ja voimakas Pokémon, jota ei kannata aliarvioida. Se on auttanut Harleyta keräämään lukuisia ruusukkeita erinäisistä contesteista. Vahvuuksistaan huolimatta Cacturne on hieman kömpelö Pokémon, eikä ole voittanut Mayn Pokémoneja vielä kertaakaan, ja menestys Grand Festivaleissa on jäänyt heikoksi.
Ensiesiintyminen jaksossa: #380: Kurja Cacturne (Advanced Battle-kausi)


Banette
Harley pyydysti Banetten juuri ennen Hoennin Grand Festivalia. Esikarsintakierroksella Banette näytti karmivat kykynsä suorittamalla jopa pelottavan esityksen. Pienoisesta kokemattomuudestaan huolimatta Banette pärjäsi loistavasti kilpailussa, vaikka Harley putosikin festivaalista jo alkuvaiheessa. Banette nähtiin seuraavan kerran muutamissa contesteissa, ja lopulta uudestaan Kanton Grand Festivalissa ensimmäisellä kierroksella. Banette on lahjakas Pokémon, joka antaa itsestään varsin pelottavan kuvan, usein ihan tarkoituksella.
Ensiesiintyminen jaksossa: #399: Petos ja avustus (Advanced Battle-kausi)


Ariados
Harley käytti Ariadostaan ensimmäistä kertaa Kanto-alueella, Saffron Cityssä, kun Harley käytti sitä ottelussa Rakettiryhmää vastaan. Myöhemmin Ariados nähtiin sikäläisessä contestissa. Ariados osoitti olevansa vahva vastustaja, mutta tästä huolimatta Mayn Squirtlen onnistui päihittää se Saffronin contestissa. Harley on lainannut Ariadosta Rakettiryhmälle useamman kerran estääkseen Mayn etenemisen contesteissa, mutta aina suunnitelmat ovat vesittyneet. Vaikka Ariados on hieman vieraampi näky Harleyn joukossa, ei sitä silti parane aliarvioida.
Ensiesiintyminen jaksossa: #420: Saffronin kilpailu (Battle Frontier-kausi)


Octillery
Harley on käyttänyt Octilleryaan vain muutaman kerran harvoissa contesteissa, joten sen varsinainen persoonallisuus tai otteluvahvuudet ovat edelleen pimennossa. Ensimmäisen kerran Octillery näyttäytyi Wisteria Townin contestissa, jossa se teki kelpo suorituksen, päihittäen Mayn Munchlaxin finaalikierroksella, voittaen kouluttajalleen ruusukkeen. Myöhemmin Harley käytti Octillerya Kanton Grand Festivalissa alun esityskierroksilla.
Ensiesiintyminen jaksossa: #437: Harley ratsastaa jälleen (Battle Frontier-kausi)


Wigglytuff
Wigglytuff lienee uusin lisäys Harleyn tiimiin, mutta tästä huolimatta se on omaksunut jo kouluttajansa eleet ja pahamaineiset ajatukset. Harley käytti Wigglytuffia ensimmäisen kerran Kanton Grand Festivalissa Mayta vastaan, ja vaikka Wigglytuff osoitti olevansa melkoinen vastus kumimaisen olemuksensa vuoksi, hävisi se lopulta Mayn Munchlaxille. Harleyn Wigglytuff on tavanomaista äkäisempi Pokémon, ja tätä vahvistaa sen silmien ympärille kertynyt tumma varjo, joka tuo esiin sen ilkeän puolen.
Ensiesiintyminen jaksossa: #457: Thinning the Hoard! (Battle Frontier-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.