Televisio


Georgia


ALKUPERÄINEN NIMI Langley
ENSIESIINTYMINEN Jakso #695: "Iris ja Excadrill vastaan Lohikäärmeen Turma!"
KOTIKAUPUNKI ?, Unova

Georgia on Pokémon-kouluttaja Unova-alueelta, joka pitää itseään Lohikäärmeen Turmana (engl. Dragon Buster). Hän kokee tehtäväkseen päihittää kaikki Lohikäärme-mestarit (engl. Dragon Master) koettuaan karvaan tappion Pokémon-ottelussa erästä Lohikäärmekylän (engl. Village of Dragons) kouluttajaa vastaan. Georgian tavoitteena on päihittää nimenomaan Dragon-tyypin Pokémoneja, eikä koe otteluiden olevan juuri mistään kotoisin, jos niitä ei otteluissa ilmesty.

Georgia on äkkipikainen ja turhankin itsevarma, mutta usein myös erittäin lapsellinen kouluttaja. Hän kokee Iriksen kilpailijakseen, sillä tietää tämän haaveilevan Lohikäärme-mestariksi. Georgialla on tapana härnätä Iristä siitä, ettei tämä omista tarpeeksi Dragon-tyypin Pokémoneja saavuttaakseen unelmaansa. Georgia on äärimmäisen huono häviäjä, ja keksii milloin mitäkin tekosyitä häviöilleen. Vaikka Georgian päätehtävä onkin varsin spesiaali, on hän ottanut osaa myös rennompiin turnajaisiin tai muihin tapahtumiin.

Toisinaan Georgia osaa toki olla inhimillinen, sillä hän toivoo vastustajiensa olevan parasta mahdollista laatua. Tämän vuoksi hän silloin tällöin kannustaa Iristä tekemään töitä unelmansa eteen.

SAAVUTUKSET
Georgia on ottanut tehtäväkseen päihittää Lohikäärme-mestareita. Hän on ottanut osaa moniin turnauksiin ja menestynyt niissä kohtalaisesti.


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Beartic
Beartic on Georgian luotto-Pokémon, jota hän käyttää melkeinpä joka tilanteessa. Se nähtiin ensimmäistä kertaa ottelussa Iriksen Axewta ja Excadrillia vastaan, jotka molemmat voitti leikiten. Seuraavana päivänä käytiin uusintaottelu, jolloin Bearticin ja Excadrillin välille tuli tasapeli. Beartic on voimakas ja agressiivinen Pokémon, joka omaa useita voimakkaita hyökkäyksiä. Niiden avulla se onkin auttanut kouluttajansa Georgian voittoon ottelussa kuin ottelussa. Tätä nykyä Beartic on kuitenkin laantunut hieman, ja on erityisen varovainen erityisesti Iristä vastaan otellessaan.
Ensiesiintyminen jaksossa: #695: Iris ja Excadrill vastaan Lohikäärmeen Turma! (Black & White-kausi)


Bisharp
Bisharp kehittyi Georgian Pawniardista sopivasti Clubsplosion-turnausta varten. Kehittymisen myötä Bisharp osoitti tulleensa paitsi vahvemmaksi niin myös nopeammaksi, ja päihitti leikiten ensimmäisten kierrosten vastustajansa. Georgia alkoi tosin luottaa Pokémoniinsa liikaa niin, että Bisharp alkoi uskoa itsestään liikoja. Tämä kostautui ottelussa Biancaa vastaan, kun tämän Emboar päihitti Bisharpin, ja Georgia joutui jättämään leikin kesken. Bisharp osoitti kaikesta huolimatta olevansa varsin taitava Pokémon, ja ehdoton valttikortti Georgian tiimissä.
--Korkeintaan 31 jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #732: Kuumottavia kerho-otteluita! (Kilpailevat kohtalot-kausi)


Vanilluxe
Georgian Vanilluxe kohdattiin ensimmäisen kerran, kun Ash ystävineen olivat matkalla kohti Virbank Cityä. Vanilluxe pelästytti jää-tyypin Pokémoneja pelkäävän Iriksen, eikä Iris aluksi hoksannut, että Vanilluxe kuului Georgialle. Myöhemmin tämä ilmeni, ja Georgia kertoi hankkineensa jää-tyypin Pokémonin edistääkseen tavoitettaan päihittää Lohikäärme-mestarit. Georgia, Ash, Iris ja Cilan tekivät visiitin tutkimuskeskukseen, jossa tutkitaan Ferroseedin luomaa sammalta. Laitoksella meni asiat pieleen, ja lopulta Iris jäi loukkuun Vanilluxen kanssa. Iris pääsi peloistaan yli ja onnistui tekemään yhteistyötä Vanilluxen kanssa pelastaakseen itsensä. Tämän myötä Iris onnistui ymmärtämään kilpailijansa Georgian Pokémoneja, ja oppi myös, että Georgia on varteenotettava kilpailija, kun pitää hallussaan Vanilluxen kaltaisia voimavaroja.
Ensiesiintyminen jaksossa: #742: Kriisi Ferroseed-tutkimuskeskuksessa! (Kilpailevat kohtalot-kausi)


ENTISET POKÉMONIT

Pawniard
Georgia käytti Pawniardiaan ensimmäisen kerran Club Battle-turnauksessa. Pawniard oli pienestä koostaan huolimatta varsinainen sisupussi ja tuottikin vaikeuksia Ashin Snivylle. Pawniard oli äärimmäisen nopea liikkeissään ja sai Snivyn ajettua nurkkaan. Vahvuuksistaan huolimatta Snivy veti pidemmän korren ja onnistui lopulta päihittämään pippurisen Pawniardin. Häviöstään huolimatta Pawniard todisti olevansa äärimmäisen voimakas Pokémon, ja onnistuikin lopulta kehittymään Bisharpiksi seuraavaa turnausta varten.
Ensiesiintyminen jaksossa: #701: Cilan vastaan Trip, Ash vastaan Georgia! (Black & White-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.