Televisio


Cynthia


ALKUPERÄINEN NIMI Shirona
ENSIESIINTYMINEN Jakso #508: "Unohtumaton opetus"
KOTIKAUPUNKI Celestic Town, Sinnoh

Cynthia on Sinnoh-alueen Pokémon-mestari ja yksi koko alueen, ellei koko maailman, vahvimpia Pokémon-kouluttajia. Ash ystävineen kuulivat hänestä ensimmäistä kertaa Sinnohin Elite 4:n jäseneltä, Lucianilta, kunnes myöhemmin näkivät Cynthian televisiossa ja lopulta kohtasivat Mestarin kasvokkain.

Cynthia rakastaa Pokémon-otteluita yli kaiken - ne ovat hänen intohimonsa. Vuosien varrella hän on oppinut kohtelemaan Pokémoneja oikealla tavalla, ja tämän vuoksi Cynthiaa arvostetaan kovasti. Otteluiden jälkeen Cynthia antaa kouluttajille vinkkejä ja niksejä Pokémonien kouluttamiseen ja hoitoon, auttaakseen heitä etenemään valitsemallaan tiellä. Paul pääsi ottelemaan Cynthiaa vastaan, mutta hävisi heti kättelyssä.

Cynthia on maanläheinen ihminen ja erittäin kiinnostunut Sinnohin mytologiasta. Hänet kohdataankin usein tutkimassa vanhoja raunioita tai riimukiviä. Cynthia matkustelee paljon, ja Ash on kohdannut hänet Sinnoh-seikkailunsa jälkeen muun muassa Unova-alueella.

SAAVUTUKSET
Cynthia on Sinnoh-alueen Pokémon-mestari ja yksi alueen - ellei koko maailman - vahvimmista Pokémon-kouluttajista.


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Garchomp
Garchomp on Cynthian vanhin, käytetyin ja luotetuin Pokémon, jota hän käyttää miltei jokaisessa tärkeässä ottelussaan. Cynthian määrätietoisen koulutuksen alla Garchompista on muodostunut voittamaton peto, joka ensiesiintymisensä jälkeen ei ole hävinnyt yhtäkään ottelua - ainakaan niin, että se olisi nähty. Garchomp oli avainsana myös aikanaan silloin, kun Cynthia haastoi Elite 4:n ja kruunattiin lopulta Pokémon-mestariksi. Cynthian ja Garchompin välillä on syvä side, ja Garchomp tekee aina kaikkensa suojellakseen ja miellyttääkseen kouluttajaansa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #508: Unohtumaton opetus (Diamond and Pearl-kausi)


Gastrodon
Cynthia käytti Gastrodoniaan ensimmäisen kerran Celestic Townissa päihittääkseen Team Galacticin Pokémonit. Gastrodon osoitti olevansa huippuunsa koulutettu, sillä useiden voimakkaiden liikkeiden ansiosta se onnistui päihittämään kaikki Team Galacticin Pokémonit, ja pelastamaan pahisjengin varastaman Lustruous Orbin. Cynthian on nähty käyttävän sitä myöhemmin esimerkiksi liigaotteluissa, missä Gastrodon on kiitettävästi puolustanut Cynthian Pokémon-mestarin titteliä.
Ensiesiintyminen jaksossa: #565: Kuula hukassa! (Battle Dimension-kausi)


Glaceon
Glaceon on uusi lisäys Cynthian joukkoon, ja se nähtiin ensimmäisen kerran Unova-alueella. Ash ystävineen kohtasivat Cynthian Unovassa, ja liittyivät tämän seuraan joksikin aikaa. Cynthia paljasti omistavansa Glaceonin, kun käytti tätä muodostaakseen jäätä sairastuneen Meloettan avuksi. Glaceonin esiintyminen oli varsin nopea, joten tästä syystä Glaceonin todelliset voimat ja persoonallisuus ovat toistaiseksi pimennossa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #746: Meloettan rakkauden tähden! (Kilpailevat kohtalot-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.