Televisio


Clemont


ALKUPERÄINEN NIMI Citron
ENSIESIINTYMINEN Jakso #804: "Kalos, paikka jossa unelmat ja seikkailut alkavat!"
KOTIKAUPUNKI Lumiose City, Kalos

Clemont on nerokas ja kekseliäs poika Lumiose Citystä. Hän kohtasi Ashin ensimmäistä kertaa kyseisessä kaupungissa, kun tämä yritti päästä sisään Lumiosen Pokémon-saliin. Clemont ei tuolloin vielä paljastanut olevansa Lumiosen salipäällikkö, vaan kertoi siitä Ashille myöhemmin. Clemont menetti väliaikaisesti salinsa herruuden, kun hän rakensi harjoitusvastustajaksi robotin, joka lopulta otti valtaansa koko salin ja potki Clemontin pihalle. Uusintakäynnillä Lumiosessa Clemont sai robotin uudelleenohjelmoitua, ja nyt se ylläpitää salia sen aikaa, kun Clemont matkustaa Ashin kanssa.

Clemont on keksijä: hän kantaa selässään reppua, joka sisältää kaikenlaisia työkaluja ja vempaimia. Hän ei kuitenkaan ole kovin kokenut harrastuksessaan, sillä usein hänen keksintönsä epäonnistuvat ja räjähtävät kasaan. Tämä kuitenkin hauskuuttaa Clemontin kanssatovereita. Itsepäisenä hän silti jatkaa keksimistä, uskoen kehittelevänsä lopulta jotain mullistavaa. Keksintöjensä lomassa Clemontin kunto on tosin päässyt hieman rapistumaan, ja hänen onkin usein hankala pysyä muiden perässä painava reppu selässään.

Pikkusisko Bonnie on Clemontille erittäin läheinen, ja Clemont onkin lupautunut pyydystämään Pokémoneja, joista myös Bonnie pystyisi tarvittaessa huolehtimaan, vaikkei tämä vielä virallinen kouluttaja olekaan. Salipäällikkö tai ei, Clemont on varsin kokematon Pokémonien kanssa. Clemont ihailee Ashin rohkeutta lähteä seikkailuun ja sitä, kuinka läheinen hän on Pokémoniensa kanssa. Saavuttaakseen saman ja tullakseen vahvemmaksi, Clemont liittyi Ashin seuraksi seikkailuun Kalos-alueelle.

SAAVUTUKSET
Clemont on Lumiose Cityn salipäällikkö. Lisäksi hän on innovatiivinen keksijä.


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Bunnelby
Clemont totesi ensikohtaamisessaan Lumiose Cityssä Bunnelbyn olleen tuolloin varsin uusi pyydystys. Tästä huolimatta Bunnelby osoitti heti olevansa samalla aallonpituudella Clemontin kanssa, sillä ottelussa Ashin Pikachua vastaan se pärjäsi varsin hyvin. Lisäksi se auttoi Ashia häätämään häiriköivän Rakettiryhmän. Myöhemmin se osoitti olevansa varsinainen taistelija, kun Clemont otteli oman salinsa vallannutta robottia vastaan Bunnelbyllä, joka voitti vastustajan leikiten ja samalla lopetti salia piinaavan hysterian. Bunnelby osaa käyttää kaivurimaisia korviaan strategisesti ja on täten tärkeä osa Clemontin tiimiä, sekä otteluissa että niiden ulkopuolella.
Ensiesiintyminen jaksossa: #804: Kalos, paikka jossa unelmat ja seikkailut alkavat! (XY-kausi)


Chespin
Clemont kohtasi Chespinin ensimmäisen kerran Lumiose Cityssä, professori Sycamoren laboratoriossa. Jo tuolloin Chespin valaisi persoonallisuuttaan ja osoitti olevansa varsinainen syöppö, ahmien kilokaupalla macaron-leivoksia. Chespinille tärkeintä on saada mahansa täyteen keinolla millä hyvänsä. Kun Rakettiryhmä kidnappasi professori Sycamoren, Chespin johdatti Clemontin ystävineen rikollisten jäljille juurikin ruokailutottumustensa saattelemana. Tosipaikan tullen Chespin osaa kuitenkin olla rohkea ja reipas - sen se osoitti otellessaan Rakettiryhmää vastaan ja pelastaen lopulta professori Sycamoren yhdessä Clemontin kanssa. Yhteistyö aloitti kipinän Clemontin ja Chespinin ystävyydelle, jolloin Chespin pyysikin päästä mukaan Clemontin joukkoon. Clemont suostui ja yhdessä tämä parivaljakko pystynee kaikkeen mahdolliseen ja ehkä mahdottomaankin!
Ensiesiintyminen jaksossa: #813: Mega-Mega Meowth Mania! (XY-kausi)


Luxray
Matkallaan kohti Lumiose Cityä, Lumiose Badlandsin tienoilla Clemontin Luxio ja muut joukon sähkö-Pokémonit alkoivat käyttäytyä omituisesti. Kävi ilmi, että Rakettiryhmä käytti sähkövirtoja hypnotisoidakseen Pokémonit. Pokémonit hyökkäsivät kouluttajiaan kohti, ja nämä yrittivät jotenkin saada Pokémoneja heräämään transsistaan. Clemont tarttui kiinni Luxioon eikä päästänyt irti, vaikka tämä antoikin kouluttajalleen sähköiskuja. Robottikätensä avulla Clemontin onnistui ohjata Luxion sähkövirta Pokémoneja ohjaavaan satellittiin, joka lopulta tuhoutui ja Pokémonit palautuivat normaaleiksi. Clemont väsyi teostaan, ja Luxio kehittyi Luxrayksi auttaakseen kouluttajaansa. Uusien voimiensa ansiosta Luxrayn onnistui päihittää Rakettiryhmä, ja samassa siitä tuli hetkessä Clemontin tiimin suurimmista voimavaroista, jota Clemont hyödynsikin esimerkiksi saliotteluissaan Lumiose Cityssä.
--14 jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #865: The Future Is Now, Thanks to Determination! (Kalos Quest-kausi)


ENTISET POKÉMONIT

Luxio
Clemontilla ja Luxiolla oli takanaan jo melko pitkä yhteinen historia. Clemont kohtasi Luxion ensimmäisen kerran kun tämä oli vielä Shinx, ja Clemont itse oli vielä kouluikäinen. He lähentyivät kovasti, ja Clemont hyödynsi Shinxin sähköisiä kykyjä jopa opinnoissaan. Tämä yhteistyö auttoi Clemontia valmistumaan, ja tämä lupasi tuolloiselle Shinxille tapaavansa Pokémonin päivää ennen valmistumistaan. Väärinymmärryksen vuoksi Clemont kuitenkin estyi tapaamasta Shinxiä, jolloin Shinx - pettyneenä - karkasi eikä näyttäytynyt Clemontilla enää uudestaan. Myöhemmin, matkallaan Ashin kanssa, Clemont palasi Lumiose Cityyn ja kohtasi tämän samaisen Shinxin, joka tosin nyt oli kehittynyt Luxioksi. Clemont tunnisti Luxion, joka oli vieläkin äreissään Clemontin teosta. Samaan aikaan Rakettiryhmä häiritsi kaupungin sähkölinjastoa, jolloin Luxio pyrki tehdä aikeista lopun. Se ei kuitenkaan yksinään pärjännyt Rakettiryhmälle, mutta Clemontin avulla sai pahantekijät tiehensä. Yhteistyö ja Clemontin halu suojella Luxiota teki vaikutuksen Pokémoniin, ja se muistikin kaikki hyvät hetket, joita se Clemontin kanssa aikanaan vietti. Näin Luxio tahtoi antaa Clemontille uuden mahdollisuuden ja soi hänen pyydystää itsensä uudeksi osaksi Clemontin tiimiä.
Ensiesiintyminen jaksossa: #851: Koulumuistoja! (XY-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.