Televisio


Cameron


ALKUPERÄINEN NIMI Kotetsu
ENSIESIINTYMINEN Jakso #754: "Hyvästi, Junior Cup! Tervehdys, seikkailu!"
KOTIKAUPUNKI ?, Unova

Ash ystävineen kohtasivat Cameronin ensimmäisen kerran, kun Pokémon World Tournament Junior Cup -turnaus oli päättynyt. Cameronin oli tarkoitus osallistua turnaukseen, mutta saapui paikalle liian myöhään. Jo tämä seikka antoi osviittaa siitä, millainen persoona Cameron todella on. Hän liittyi Ashin ja ystävien seuraan hetkeksi matkatakseen Humilau Cityyn ansaitakseen viimeisen salimerkkinsä, jotta pääsisi osallistumaan Unova Liigaan.

Cameron on erittäin hajamielinen Pokémon-kouluttaja. Hän luulee tietävänsä asioita, mutta lopulta onkin ymmärtänyt asiat aivan väärin. Hän esimerkiksi luuli, että Unova Liiga järjestetään Johto-alueen Ecruteak Cityssä ja meinasi vieläpä ilmoittautua Unova Liigaan myöhässä, vaikka nukkui yönsä areenan liepeille pystyttämässään teltassa. Cameron on aivan hukassa numeroiden kanssa: hän nimittäin luuli, että Unova Liigaan osallistumiseen vaaditaan vain seitsemän salimerkkiä, ja että kokonaisottelussa saa olla mukana vain viisi Pokémonia kuuden sijaan.

Hölmöilyistään huolimatta Cameron on osoittanut olevansa varsin kyvykäs ottelija, ja päihitti jopa Ashin Unova Liigassa, vaikka toi otteluun mukanaan vain viisi Pokémonia.

SAAVUTUKSET

UNOVA
Unova Liiga ~ Top 4


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Lucario
Lucario kehittyi Cameronin Riolusta kesken liigaottelun Ashin Snivya vastaan. Kehittymisen myötä Lucariosta tuli selvästi vahvempi ja pääsi niskan päälle opittuaan uuden Aura Sphere-hyökkäyksen. Näin ollen Lucario päihitti Snivyn leikiten. Ottelun viimeisillä hetkillä Lucario sai vastaansa Ashin Pikachun, jonka kanssa ottelu kävi kuumaksi. Pikachu ei luovuttanut helpolla, ja se ajoi Lucarion tukalaan tilanteeseen. Lopulta Lucario selvisi kuitenkin voittajana ja mahdollisti Cameronin jatkamisen semifinaaliin. Cameron käytti Lucariota myös semifinaalissa, mutta siellä väsynyt Lucario joutui luopumaan leikistä. Lucario on ehdottomasti yksi Cameronin tiimin tärkeimmistä jäsenistä ja luotettavimmista Pokémoneista.
--14 jaksoa--
Ensiesiintyminen jaksossa: #768: Cameronin salainen ase! (Seikkailut Unovassa-kausi)


Samurott
Cameronin Samurott nähtiin ensimmäisen kerran, kun hän käytti sitä saliottelussa Marlonia vastaan. Samurott osoitti olevansa etevä Pokémon, erityisesti vedessä liikkuessaan. Sulavat liikkeet mahdollistivat nopeat hyökkäykset, ja näin ollen Samurott päihitti Marlonin Mantinen melko helposti. Seuraavan kerran Cameron käytti Samurottia Unova Liigassa. Ensin se nähtiin ottelussa Biancaa vastaan, jossa se voitti Escavalierin, mutta hävisi Emboarille. Cameron voitti kuitenkin ottelun, ja jatkoi seuraavaan otteluunsa Ashia vastaan. Samurott nähtiin tässäkin ottelussa, jossa se voitti Ashin Pigniten, mutta hävisi lopulta Pikachulle. Häviöstään huolimatta Samurott on ehtinyt todistamaan vahvuutensa, joka on varmasti perua Cameronin määrätietoisesta kouluttamisesta.
Ensiesiintyminen jaksossa: #755: Kohteena Humilau! (Kilpailevat kohtalot-kausi)


Ferrothorn
Cameronin Ferrothorn nähtiin Samurottin tavoin ensimmäisen kerran saliottelussa Marlonia vastaan. Ferrothorn päihitti Marlonin Jellicentin käyttämällä moninaisia hyökkäyksiään, mutta hävisi lopulta Mantinelle. Cameron käytti Ferrothornia seuraavan kerran Unova Liigassa. Ferrothorn peittosi ensimmäisten kierrosten vastustajat leikiten, mutta kun vastaan tuli Ashin Pignite, oli sen luovuttava leikistä. Ferrothorn on Pokémon, jolla on takataskussaan runsaasti kokemusta. Näin ollen se on tärkeä osa Cameronin Pokémon-joukkoa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #755: Kohteena Humilau! (Kilpailevat kohtalot-kausi)


Swanna
Cameron käytti Swannaa ensimmäisen kerran Unova Liigan ottelussaan Ashia vastaan. Hän lähetti sen ottelemaan Ashin Pikachua vastaan. Tyypitykseltään Swanna oli selkeästi alakynnessä, mutta pisti silti hanttiin niin, että Pikachulla oli tukalia tilanteita. Lentotaitojensa vuoksi Swanna on tavanomaista hankalampi vastustaja. Suuresta yrityksestään huolimatta Swanna hävisi Pikachulle, mutta todisti silti olevansa vahva ja taitava ottelija.
Ensiesiintyminen jaksossa: #768: Cameronin salainen ase! (Seikkailut Unovassa-kausi)


Hydreigon
Cameronin Hydreigon nähtiin ensimmäistä kertaa Unova Liigassa, ottelussaan Ashia vastaan. Hydreigon oli ensimmäinen Pokémon, jota Cameron käytti ottelussa. Hydreigon tuntui aluksi pysäyttämättömältä vastukselta, sillä se ei juurikaan värähtänyt Ashin Pokémonien iskuista, ja päihitti sekä Ashin Boldoren että Oshawottin yksinään ilman suurempia ongelmia. Laaja kokoelma vahvoja hyökkäyksiä takaa sen, että Hydreigon on varsin pelottava vastus. Voittoputki katkesi, kun Hydreigon hävisi Ashin Pignitelle. Hydreigon ehti silti osoittaa, ettei sen kanssa parane pelleillä.
Ensiesiintyminen jaksossa: #767: Vahva taktiikka varastaa huomion! (Seikkailut Unovassa-kausi)


Watchog
Watchog on Cameronin kuudes Pokémon, jota ei tosin ole koskaan konkreettisesti nähty otteluareenalla. Hän unohti ottaa kuudennen Pokémonin otteluunsa Ashia vastaan, mutta muisti ottaa Watchogin mukaansa semifinaaliotteluun. Tätä ottelua ei kuitenkaan näytetty kokonaan, joten Watchogin olemassaolosta tiedetään vain ottelun aikana pyörineen televisioruudun vuoksi, jossa näytettiin kaikki Cameronin omistamat Pokémonit. Watchog oli tuolloin jo hävinnyt ottelussa, eli sen todellisista vahvuuksista tai persoonallisuudesta ei ole tietoa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #769: Unova-liigassa kehittynyt! (Seikkailut Unovassa-kausi)


ENTISET POKÉMONIT

Riolu
Riolu oli ensimmäinen Pokémon, joka Cameronin hallussa nähtiin. Se oli myös ikään kuin Cameronin tunnus-Pokémon, joka usein viihtyi ulkona Poké-pallostaan Ashin Pikachun tavoin. Cameronin oli tarkoitus käyttää Riolua ottelussaan salipäällikkö Marlonia vastaan, mutta unohti tämän areenan ulkopuolelle. Riolua selkeästi otti päähän kouluttajansa hajamielisyys, mutta tuki tätä kuitenkin kaikin tavoin. Näin ollen Riolun ottelutaidot nähtiin vasta Unova Liigassa. Riolu pärjäsi Liigassa loistavasti, ja hoiteli ensimmäisten kierrosten vastustajat leikiten. Ottelussa Ashia vastaan Riolu onnistui päihittämään Ashin Unfezantin, jonka jälkeen se sai vastaansa Snivyn. Snivy osoittautui vaikeammaksi vastukseksi, mutta lopulta Riolu onnistui kehittymään Lucarioksi.
Ensiesiintyminen jaksossa: #754: Hyvästi, Junior Cup! Tervehdys, seikkailu! (Kilpailevat kohtalot-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.