Televisio


Butch


ALKUPERÄINEN NIMI Kosaburo
ENSIESIINTYMINEN Jakso #57: "Kasvatuskeskuksen salaisuus"
KOTIKAUPUNKI ?

Butch on yhdessä rötöstelyparinsa Cassidyn kanssa osa Rakettiryhmää. Butch ja Cassidy menestyvät paremmin kuin kollegansa Jessie ja James, ja siten he saavat parempia hommia - ja tämäkös Jessietä ja Jamesia kismittää. Toisinaan heidän suunnitelmansa menevät kuitenkin mönkään aivan kuten Jessiellä ja Jamesilla, erityisesti silloin, jos Ash ystävineen saavat heidät kiinni itse teossa.

Butch on parivaljakosta se rauhallisempi ja tyynempi osapuoli. Tämän vuoksi hän osaa hoitaa työnsä määrätietoisesti ja hätäilemättä, ja epäilemättä suurin osa Butchin ja Cassidyn suunnitelmista onnistuukin juuri hänen ansiostaan. Butch on tosin hieman elitistinen ja pröystäilevä, mikä tulee esiin hänen käyttäytymisessään.

Butchin nimi sanotaan usein väärin, ja tämä saa miehen hermot kireälle. Tämän vuoksi hän on muutaman kerran maininnut, että voisi jopa vaihtaa nimensä.

SAAVUTUKSET
Butch, yhdessä parinsa Cassidyn kanssa, ovat Rakettiryhmän huippuagentteja. Vaikka Butchin ja Cassidyn suunnitelmat usein vesittyvätkin, pidetään heitä luotettavimpina kätyreinä kuin kollegoitaan Jessietä ja Jamesia.


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Raticate
Raticate on Butchin ja Cassidyn yhteiseen käyttöön tarkoitettu Pokémon ja toimii ikään kuin parivaljakon maskottina, kuten Meowth toimii Jessielle ja Jamesille. Raticate ei tosin osaa puhua ja on muutenkin saanut varsin vähän näkyvyyttä. Raticate ei näytä ulkoisesti kummoiselta, mutta sisäisesti se on varsinainen sisupussi, josta on ollut hyötyä useissa Butchin ja Cassidyn tehtävissä. Sisukkuudestaan huolimatta Raticate ei ole pärjännyt vastustaville tahoille - varsinkaan Ashin tai hänen ystäviensä Pokémoneille.
Ensiesiintyminen jaksossa: #057: Kasvatuskeskuksen salaisuus (Indigo League-kausi)


Primeape
Primeape on ensimmäinen yksinomaan Butchin omistama Pokémon (Raticate on yhteinen Cassidyn kanssa). Se nähtiin ensimmäistä kertaa Johto-alueella, kun se otteli Ashin ja kumppaneiden Pokémoneja vastaan näiden yrittäessä tehdä Butchin ja Cassidyn touhuista lopun. Primeape on melko voimakas Pokémon, sillä se onnistui voittamaan paitsi Mistyn Staryun niin myös Rakettiryhmän. Tämän jälkeen Ashin ja Mistyn muut Pokémonit tosin päihittivät sen, mutta Primeape on silti tärkeä lisä Butchin joukkoon.
Ensiesiintyminen jaksossa: #159: The Fortune Hunters (The Johto Journeys-kausi)


Hitmontop
Butch käytti Hitmontopiaan ensimmäisen kerran Johto-alueella. Professori Namba oli kehittänyt Pokémonien päähän asetettavan laitteen, jonka avulla Pokémonit sai vihastumaan ja tätä kautta yltämään huippuvahvuuksiinsa. Butch käytti laitetta Hitmontopiin ja laite auttoi sitä kasvattamaan voimansa maksimiin, ja siitä tuli miltei pysäyttämätön! Lopulta laite lakkasi toimimasta, ja Hitmontop oli jälleen normaali itsensä ja helposti päihitettävissä. Tämän episodin jälkeen Butch on käyttänyt Hitmontopia aktiivisesti, milloin laitteen kanssa ja milloin ilman. Se on selvää, että Hitmontop on ehdottomasti Butchin eniten käyttämä Pokémon, vaikka sen varsinaiset voimat ovat edelleen pienoinen mysteeri.
Ensiesiintyminen jaksossa: #222: The Mystery is History (Master Quest-kausi)


Mightyena
Mightyena on ensimmäinen Butchin omistama Pokémon, joka on Hoenn-alueelta. Butch tosin käytti sitä hyökätessään professori Oakin laboratorioon Kanto-alueella. Mightyena on aggressiivinen ja voimakastahtoinen Pokémon, joka osaa käyttää purukalustoaan varsin hyvin hyödykseen. Se on myös äärimmäisen nopealiikkeinen Pokémon. Mightyenan kestävyys on kuitenkin heikohkoa laatua, ja siksi se onkin usein kaatunut otteluissa alta aikayksikön.
Ensiesiintyminen jaksossa: Erikoisjakso: Oaknapped (Pokémon Chronicles-spesiaalit)


Cloyster
Butch sai Cloysterin avukseen tehtävään pyydystää legendaarinen Moltres. Cloyster nähtiin vain pikaisesti, kun Butch käytti sitä Cassidyn Tentacruelin rinnalla ottelussa Moltresta vastaan, aikomuksenaan heikentää sitä niin, että he saisivat sen pyydystettyä. Lopulta Cloyster joutui kuitenkin Moltresta puolustavan Ritchien Pikachun sähköhyökkäysten kohteeksi ja joutui siten luopumaan leikistä. Cloysterin varsinaiset ottelutaidot ovat jääneet pimentoon.
Ensiesiintyminen jaksossa: Erikoisakso: The Search for the Legend (Pokémon Chronicles-spesiaalit)


Shuckle
Shuckle on Pokémon, jonka Butch otti mukaansa Sinnoh-alueelle. Vaikka Shuckle on tunnetusti heikko hyökkääjä, on se onnistunut pitämään pintansa monissa tukalissa tilanteissa korkean puolustuksensa vuoksi. Sinnohissa Butch ja Cassidy suorittivat kyseenalaisia missioitaan, ja lopulta joutuivat otteluun Jessietä ja Jamesia vastaan. Butch lähetti Shucklen ottelemaan Jamesin Carnivinea vastaan, ja vaikka se pärjäsi aluksi hyvin, oli se lopulta alakynnessä. Ottelu jäi kuitenkin kesken, kun Ash ystävineen selvittivät tilanteen lennättämällä paitsi Butchin ja Cassidyn tiehensä, niin myös Jessien ja Jamesin.
Ensiesiintyminen jaksossa: #533: Pettävä hiekka! (Battle Dimension-kausi)


ENTISET POKÉMONIT

Drowzee
Drowzee on Butchin ja Cassidyn yhdessä nappaama Pokémon, johon törmättiin ensimmäistä kertaa Orange Islands -saaristossa. Butch ja Cassidy kuitenkin paljastivat, että he olivat varastaneet Drowzeen jo aiemmin - itseasiassa ensiesiintymisessään, jolloin he pyörittivät kyseenalaista kasvatuskeskusta Kanto-alueella. Tällä kertaa Drowzeeta ja sen psyykkisiä kykyjä käytettiin aivopesemään saaren kouluttajien Pokémonit niin, että ne tottelivat vain Butchia ja Cassidya. Ash ystävineen tekivät toiminnasta lopun, mutta Drowzeen kohtalo on jäänyt mysteeriksi. Se todennäköisesti palautettiin oikealle omistajalleen viranomaisten toimesta.
Ensiesiintyminen jaksossa: #088: Pikachu Re-Volts (The Adventures in the Orange Islands-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.