Televisio


Bianca


ALKUPERÄINEN NIMI Belle
ENSIESIINTYMINEN Jakso #672: "Minccino - ja sillä siisti"
KOTIKAUPUNKI Nuvema Town, Unova

Bianca on aloitteleva kouluttaja Unovan Nuvema Townista. Hän on tavanomaista vanhempi, koska hänen isänsä ei antanut hänen ryhtyä kouluttajaksi nuorempana. Bianca on erittäin läheinen professori Juniperin kanssa, ja auttaakin tätä usein tutkimuksissaan suorittamalla pieniluontoisia tehtäviä professorin puolesta. Esimerkiksi ensikohtaamisensa Ashin kanssa Bianca koki, kun hänen tuli viedä Ashille salimerkkien säilytykseen tarkoitettu kotelo.

Bianca on helposti innostuva, mutta hieman kömpelö ja hajamielinen tytöntyllerö. Hän saattaa aivan vahingossa aiheuttaa ystävilleen harmia, kuten pudottaa heidät jokeen tai käskeä heidän Pokémonejaan aivan väärillä hyökkäyksillä. Kaiken lisäksi Biancalla on huono tapa pitää kaikkia tavaroitaan likaisina ja vailla järjestystä.

Tästä huolimatta Bianca on osoittanut olevansa kyvykäs kouluttaja, ja iän tuoman kokemuksen myötä hänestä on kehkeytynyt varteenotettava kilpailija.

SAAVUTUKSET

UNOVA
Unova Liiga ~ Top 64


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Emboar
Emboar kehittyi Biancan Pignitesta jossakin vaiheessa ennen Clubsplosion-turnausta. Emboar näytti kykynsä ensimmäisen kerran, kun se otteli Paulin Conkeldurria vastaan. Kehittymisen myötä Emboar sai koottua voimiaan niin, että siitä tuli äärimmäisen voimakas Pokémon, joka omaa vahvoja hyökkäyksiä. Tämän Emboar todisti muun mualla päihittämällä paitsi Paulin Conkeldurrin, niin myös useita muita Pokémoneja Clubsplosion-turnauksessa. Emboar siis pitää paikkansa Biancan valttikorttina. Emboar on säilyttänyt järkevyytensä ja rauhallisuutensa, ja se onkin melkoinen vastakohta kouluttajalleen.
--??? jaksoa-->--Korkeintaan 37 jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #732: Kuumottavia kerho-otteluita! (Kilpailevat kohtalot-kausi)


Minccino
Bianca kohtasi Minccinon ensimmäistä kertaa, kun tämä varasti Ashille tarkoitetun salimerkkikotelon. Biancan yrittäessä saada koteloa takaisin, hän huomasi, kuinka vikkelä ja vahva Minccino onkaan, kun tämä päihitti Biancan Pigniten leikiten. Bianca halusi pyydystää Minccinon. Myöhemmin Bianca yritti houkutella Minccinoa ruualla, mutta tälläkin kertaa Minccino oli ovelampi. Minccinolla on outo pakkomielle puhdistaa kaikki, mikä on likaista - tämän vuoksi se varastikin Ashin salimerkkikotelon: puhdistaakseen sen. Lopulta Bianca sai Minccinon pyydystettyä, tosin vahingossa, kun tämä ryhtyi puhdistamaan Biancan likaista Poképalloa. Pyydystyksen jälkeen Minccinosta on tullut yksi Biancan luotto-Pokémoneista, joka pienestä koostaan huolimatta on varsin vahva ottelija.
Ensiesiintyminen jaksossa: #672: Minccino - ja sillä siisti! (Black & White-kausi)


Escavalier
Bianca vaihtoi Shelmetinsä pois professori Juniperin Karrablastia vastaan. Heti kättelyssä Karrablast kehittyi Escavalieriksi. Bianca oli varsin innoissaan uudesta Pokémonistaan, mutta huomasi pian, ettei Escavalier ollutkaan niin helposti hallittavissa. Escavalier alkoi jahtaamaan Biancaa eikä kuunnellut käskyjä lainkaan. Bianca käytti sitä kaksoisottelussa Ashia ja Cilania vastaan, missä se oppi hieman paremmin tottelemaan ja tekemään yhteistyötä, vaikka lopulta hävisikin ottelun. Escavalier on ennalta-arvaamaton, mutta vahva Pokémon, josta tulee tärkeä osa Biancan tiimiä.
Ensiesiintyminen jaksossa: #724: Kehitysvaihtojännitystä! (Kilpailevat kohtalot-kausi)


ENTISET POKÉMONIT

Pignite
Pignite kehittyi Biancan aloitus-Pokémonista, Tepigistä, ja oli siksi hänelle erittäin luotettava kumppani. Pignite oli Biancan käytetyin Pokémon otteluissa, ja se osasikin käyttää useita voimakkaita liikkeitä ja hyökkäyksiä. Koostaan ja painostaan huolimatta Pignite oli myös erittäin nopea. Tästä huolimatta Pigniten ei koskaan saanut itsestään irti kaikkea potentiaalia, sillä se hävisi sekä villille Minccinolle että Ashin Pikachulle. Myöhemmin Pignite kehittyi Emboariksi sopivasti Clubsplosion-turnauksen otteluita varten.
--??? jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #672: Minccino - ja sillä siisti! (Black & White-kausi)
Tepig oli Biancan aloitus-Pokémon, mutta sitä ei koskaan konkreettisesti nähty animessa. Näin ollen siitä ei tiedetä mitään muuta kuin se, että se oli Biancan ensimmäinen Pokémon. Ennen tapaamistaan Ashin kanssa, Biancan Tepig oli ehtinyt jo kehittymään Pigniteksi.
Ensiesiintyminen jaksossa: Ei näytetty animessa


Shelmet
Bianca käytti Shelmetiä ensimmäisen kerran ottelussaan salipäällikkö Elesaa vastaan. Shelmet osasi hyviä hyökkäyksiä, mutta tästä huolimatta se hävisi Elesan Zebstrikalle alta aikayksikön. Ottelun jälkeen Shelmet oli väsynyt ja masentunut häviöstään, mutta sai lisää energiaa Iriksen kannustaessa tätä. Biancan hellässä koulutuksessa Shelmet kasvatti voimiaan ja vähitellen keräsi lisää itseluottamusta. Vaikka Shelmet alkoi vähitellen muodostaa syvempää yhteyttä kouluttajansa kanssa, Bianca päätti vaihtaa Shelmetin pois Juniperin Karrablastia vastaan.
Ensiesiintyminen jaksossa: #710: Elesa, sähköistävä salijohtaja! (Kilpailevat kohtalot-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.