Televisio


Barry


ALKUPERÄINEN NIMI Jun
ENSIESIINTYMINEN Jakso #569: "Barry ottaa koville!"
KOTIKAUPUNKI Twinleaf Town, Sinnoh

Barry on kouluttaja Twinleaf Townista, mutta ei muista Dawnia, vaikka molemmat ovatkin samasta kylästä kotoisin. Dawn kuitenkin tunnisti Barryn. Barrylla on samanlaiset tavoitteet kuin Ashilla, ja niinpä hän kiertelee maailmaa ja ottelee salipäällikköjä vastaan ansaiten salimerkkejä.

Barry kouluttaa Pokémonejaan samoihin tapoihin kuin Paul, jota hän myös ihailee. Koulutusmetodit ovat siis rankkoja ja Barry pyrkii pyydystämään vain vahvoja Pokémoneja. Paulin ihailun vuoksi Barryyn suhtauduttiin ensin hieman epäillen, sillä Paul on tunnetusti julma Pokémoneilleen. Barry on kuitenkin tässä tapauksessa eri maata, sillä hän oikeasti välittää Pokémoneistaan.

Barry on myös paljon sosiaalisempi kuin idolinsa Paul ja haluaa innokkaasti tutustua uusiin ihmisiin ja saada kavereita. Sinnohin Liigassa Barry pääsi ottelemaan idoliansa Paulia vastaan, mutta hävisi reippaasti Paulin käyttäessä strategisia ottelusiirtoja. Liigan jälkeen Barry jatkoi seikkailuaan ja sanoi etsivänsä Ashin käsiinsä, kun kokee olevansa yhtä vahva kuin hän.

SAAVUTUKSET

SINNOH
Sinnoh Liiga ~ Top 16


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Empoleon
Empoleon on todennäköisesti kehittynyt Barryn aloitus-Pokémonista, Piplupista. Empoleon osoittautui olevan voimakas ottelija jo heti ensitapaamisesta lähtien, mutta on hävinnyt miltei jokaisen ottelun Ashia vastaan. Toistaiseksi vain yhdessä ottelussa Empoleon on selviytynyt voittajaksi: Ashin Gibleä vastaan. Tästä huolimatta Empoleon on Barryn jatkuvassa koulutuksessa ja onkin kiistatta Barryn tiimin vahvimpia Pokémoneja. Barry käytti Empoleoniaan taitavasti Sinnoh Liigassa ottelussaan Paulia vastaan, mutta lopulta hävisi. Tämä ei kuitenkaan Barrya tai Empoleonia lannistanut, vaan koulutus jatkuu entistäkin kiivaampana.
Ensiesiintyminen jaksossa: #569: Barry ottaa koville! (Battle Dimension-kausi)


Staraptor
Barryn Staraptor nähtiin ensimmäistä kertaa, kun Barry käytti sitä ottelussa Ashin Chimcharia vastaan. Vaikka Staraptor on vahva ja harvinaisen nopea Pokémon, ei se silti pärjännyt Chimcharin ketteryydelle. Myöhemmin Barry käytti Staraptoria ottelussa Team Galacticia vastaan, mutta silloinkin lintu otti takkiinsa. Häviöistään huolimatta Staraptor on yksi Barryn luotettavimmista Pokémoneista ja onnistuu kyllä pitämään pintansa tukalissakin tilanteissa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #569: Barry ottaa koville! (Battle Dimension-kausi)


Roserade
Roserade nähtiin Barryn Staraptorin tavoin ensimmäistä kertaa ottelussa Ashia vastaan. Roserade onnistui päihittämään Ashin Chimcharin ja pärjäsi hyvin myös Ashin Gliscoria vastaan. Ottelu päättyi tasapeliin. Barry käytti Roseradea jälleen otellessaan Team Galacticia vastaan, mutta tällä kertaa Roserade joutui taipumaan. Vaikka Barryn Roseradea on nähty vain muutamia kertoja, on silti varmaa sanoa, että Roserade on vahva Pokémon, joka tekee kaikkensa auttaakseen kouluttajaansa kohti Pokémon-mestaruutta.
Ensiesiintyminen jaksossa: #569: Barry ottaa koville! (Battle Dimension-kausi)


Heracross
font color="#0A160B" size="1" face="Verdana">Barryn Heracross nähtiin ensimmäistä kertaa, kun Barry käytti siti Iron Islandilla treenatessaan. Saaren Steel-tyypin Pokémonit alkoivat käyttäytymään oudosti Team Galacticin temppujen takia. Myös Barryn Empoleon alkoi käyttäytymään hullusti, jolloin Barry käytti Heracrossiaan tilanteen selvittämiseksi. Iron Islandin episodin jälkeen Barry käytti Heracrossia ottelussa Ashin Pikachua vastaan, mutta ottelun lopputulos jäi selvittämättä keskeytyksen vuoksi. Heracross omaa paljon fyysistä voimaa ja on siksi todellinen sisupussi. Barry myöhemmin paljasti pyydystäneensä Heracrossin siveltämällä hunajaa puuhun.
Ensiesiintyminen jaksossa: #578: Teräskin taipuu! (Galactic Battles-kausi)


Skarmory
Barry käytti Skarmoryaan ensimmäisen kerran Sinnoh Liigassa ottelussa Paulia vastaan. Skarmory on tärkeä osa Barryn tiimiä lentokykynsä ja sulavaliikkeisyytensä ansiosta ja pistikin kovasti kampoihin Paulin Magmortaria vastaan. Nopeudestaan huolimatta Skarmorylla on huono puolustus, ja tämän vuoksi se hävisikin aika nopeasti Magmortarin tuli-tyypin hyökkäyksille. Barryn hellässä huomassa Skarmorysta lienee kuitenkin tuleva vahvempi ja luotettavampi jäsen Barryn tiimiin.
Ensiesiintyminen jaksossa: #652: Paul vastaan Barry! (Sinnoh League Victors-kausi)


Hitmonlee
Skarmoryn tavoin myös Barryn Hitmonlee kohdattiin ensimmäistä kertaa Sinnohin Pokémon-Liigassa. Barry käytti sitä ottelussa Paulin Ursaringia vastaan. Hitmonlee osoitti omaavansa ilmiömäisen nopeuden ja kestävyyden, väistellen Ursaringin hyökkäyksiä leikiten. Hitmonleen Blaze Kick aiheutti Ursaringille palovamman, mutta Guts-kykynsä ansiosta Ursaringin hyökkäys kasvoi entisestään ja Hitmonleen oli lopulta luovutettava voitto Ursaringille. Ottelu kuitenkin todisti Hitmonleen olevan taitava ja strateginen ottelija.
Ensiesiintyminen jaksossa: #652: Paul vastaan Barry! (Sinnoh League Victors-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.