Televisio


Alexa


ALKUPERÄINEN NIMI Pansy
ENSIESIINTYMINEN Jakso #795: "Toimittaja toiselta alueelta!"
KOTIKAUPUNKI Santalune City, Kalos

Alexa on journalisti Kalos-alueelta, jonka Ash ja ystävät tapasivat seikkaillessaan Decolore-saaristossa, matkallaan Unovasta kohti Kantoa. Ash törmäsi Alexan Helioptileen ja ihmetteli outoa otusta, jolloin Alexa pyyhälsi paikalle ja kertoi Ashille Kalos-alueesta. Alexa oli tuolloin toimitusmatkalla saaristossa, ja päätti liittyä väliaikaisesti ystävysten joukkoon.

Alexa on erittäin innostunut työstään. Hänellä on tapana lähteä Gogoatinsa selässä milloin minnekin sen kummempia miettimättä - tärkeintä on, että hän saa hyvää videokuvamateriaalia juttuihinsa. Hän paneutuu työhönsä sataprosenttisesti, jolloin ympärillä oleva hälinä voi jäädä häneltä helposti huomaamatta. Toisinaan Alexa on kuitenkin varsin hajamielinen, ja se ilmenee muun muassa hänen tavassaan unohtaa, missä pitää tavaroitaan.

Kantoon päästyään Alexa jatkoi Ashin rinnalla Kalos-alueelle, missä sitten lopulta antoi Ashin jatkaa matkaa yksinään. Hän kuitenkin esiintyi myös Kalos-alueella lukuisia kertoja, muun muassa seuraamassa Ashin saliottelua siskoaan Violaa vastaan.

SAAVUTUKSET
Alexa on arvostettu toimittaja Kalos-alueen Santalune Citystä. Hän on myös salipäällikkö Violan sisko.


POKÉMONIT HUOLEHDITTAVANA

Helioptile
Helioptile on ensimmäinen Alexan Pokémon, jonka Ash ystävineen kohtasivat. Tuona hetkenä Helioptile oli eksyksissä, ja Ash yritti pyydystää oudon Pokémonin. Helioptile kamppaili kuitenkin vastaan, jolloin Alexa ilmestyi paikalle ja totesi Pokémonin olevan hänen. Helioptile on ujo ja arka Pokémon, joka kuitenkin tottuu helposti uusiin ihmisiin. Tulihan se toimeen Ashinkin kanssa, vaikka alku olikin myrskyisä. Alexalla on tapana hyödyntää Helioptilen sähkökykyjä muun muassa laitteistonsa lataamisessa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #795: Toimittaja toiselta alueelta! (Seikkailut Unovassa ja kauempana-kausi)


Gogoat
Alexa kertoi pyydystäneensä Gogoatin silloin, kun tämä auttoi Alexaa hänen pudotessaan jyrkänteeltä. Siitä lähtien Gogoat on ollut Alexan luotto-Pokémon, johon hän pystyy tukeutumaan tilanteessa kuin tilanteessa. Gogoatia käytetään pääasiassa kulkuvälineenä, ja Alexa nähtiinkin usein ratsastavan sen päällä. Lisäksi Gogoat kantaa mukanaan Alexan kuvaustarvikkeita ja muuta materiaalia. Tuntemattomille Gogoat voi olla kylmä, mutta varovaisella lähestymisellä voi löytää tien sen sydämeen. Tämän teki esimerkiksi pieni poika Tony, jonka isän luokse Gogoat lopulta heltyi viemään pojan. Onpa Gogoat antanut myös professori Oakin ratsastaa selässään.
Ensiesiintyminen jaksossa: #795: Toimittaja toiselta alueelta! (Seikkailut Unovassa ja kauempana-kausi)


Noivern
Alexan Noivern nähtiin ensimmäisen kerran, kun Alexa kutsui sen esiin otellakseen häiriköiviä kummitus-Pokémoneja vastaan. Tämän jälkeen Noivernia on nähty harvemmin kuin Alexan muita Pokémoneja, mutta se on silti osoittanut olevansa varsin taitava ja vahva ottelija. Noivern kuuntelee vain Alexan käskyjä, ja vaatii usein ruokaa työskentelynsä jälkeen pysyäkseen tyytyväisenä. Toisinaan Alexa on käyttänyt Noivernia harjoitteluvastustajana Ashia vastaan, yhtenä esimerkkinä juuri ennen Santalunen salin uusintaottelua.
Ensiesiintyminen jaksossa: #798: Sankarin komeettaa juhlimassa! (Seikkailut Unovassa ja kauempana-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.