Elokuvat


Pokémon: Mirage-Pokémonien herra


Pokémon: Mirage-Pokémonien herra

ELOKUVAN TÄHTI-POKÉMONIT

戦慄のミラージュポケモン - The Terrifying Mirage Pokémon ~ 2006
The Mastermind of Mirage Pokémon ~ 2006
Pokémon: Mirage-Pokémonien herra ~ 2007
Elokuvan juoni: (*spoilerivaara*)
Ash, Brock, May ja Max ovat saaneet kutsun käydä Dr. Yungin laboratoriossa. Joukko suuntaakin sinne, ja yllättyy, kun professori Oak ja Misty ovat myös paikalla. Pian Dr. Yung saapuu ja esittelee joukolle uusimman keksintönsä: Mirage Pokémonit. Nämä Pokémonit ovat kuin heijastuksia Pokémoneista, mutta ovat paljon vahvempia kuin normaalit Pokémonit, ilman juuri mitään heikkouksia. Dr. Yung pyytääkin ottelua Mistya vastaan näyttääkseen, mistä Mirage Pokémonit ovat tehty. Misty häviää hetkessä, minkä jälkeen Ash valmistautuu otteluun. Pian Mirage Pokémonit kuitenkin jumahtavat, ja Dr. Yungin kaukosäädin räjähtää.

Yhtäkkiä joukko fossiili-Pokémoneja ilmestyy, sekä mysteerinen Mirage Mestari. Hän on kaapannut Mirage Pokémonit valtaansa, ja kidnappaa Dr. Yungin sekä professori Oakin. Ash ystävineen jää laboratorion ulkopuolelle, eikä pääse millään sisälle. Sisällä professori Oak vaatii Mirage Mestaria kertomaan, missä Dr. Yung on. Mirage Mestari ei huomioi professorin kysymystä lainkaan, vaan vaatii salasanaa professori Oakin laboratorioon. Samassa legendaarinen Mew lentelee sisälle. Oak tervehtii sitä, mutta Mirage Mestari hyökkää sitä kohti ja käskee sitä häipymään. Mirage Mestari mainitsee Mewn olevan epäonnistunut Mirage Pokémon-kokeilu.

Ash ystävineen kehittelevät suunnitelman. Ash ja Misty yrittävät päästä laboratorion sisälle, kun May ja Max jäävät ulos vahtimaan. Brock lähtee läheiseen kylään kutsumaan viranomaisia paikalle. Pian Ash ja Misty toteuttavat suunnitelmansa ja pääsevät sisälle labraan. Laboratorion uumenissa Ash ja Misty kohtaavat Rakettiryhmän, joka hidastaa heidän kulkuaan niin, että Mirage Mestari näkee tunkeilijat valvontakameroista. Pian Mirage Pokémonit kaappaavat tunkeilijat. Ash käskee Pikachua pakenemaan ja tämä käyttää sähköhyökkäyksiä niin, että salamoita iskeytyy seinienkin läpi. Ulkopuolella May ja Max ymmärtävät jonkin olevan vialla, jolloin May lähtee laboratorioon, ja Max jää ulos vahtimaan.

Pikachun ukkosisku päästää Ashin vapauteen, mutta Misty putoaa pimeyteen ja Pikachu itse vangitaan. Yksinään ollessaan Ash kohtaa Mewn, joka joutuu yhtäkkiä ansaan erikoiseen voimakenttään. Ash auttaa Mewn vapaaksi, ja tajuaa sen olevan Mirage Pokémon. Samaan aikaan Mirage Mestari asettaa Pikachun erikoiseen laitteeseen. Professori Oak kyselee Mirage Mestarin aikeita, jolloin Mirage Mestari kertoo imevänsä tietoa Pikachun muistoista. Jos professori Oak olisi yhteistyöhaluinen, tämä ei olisi tarpeen. Pikachu ulvahtaa kivusta, jolloin professori Oak luovuttaa ja näppäilee salasanansa koneelle. Kone alkaa kerätä tietoa ympäri maailmaa, eri Pokémon-laboratorioista ja -keskuksista.

Läheisessä kylässä konstaapeli Jenny huomaa koneeltaan jotain hämärää tapahtuvan: joku lataa suuria määriä tietoja tietokannasta. Brock kertoo hänelle Mirage Mestarista, ja yhdessä he lähtevät Dr. Yungin laboratoriolle. Samaan aikaan Misty on pulassa - hän roikkuu sillan kaiteessa. Hänen otteensa irtoaa, mutta May ehtii juuri pelastamaan hänet. Yhdessä he suuntaavat ylöspäin Mestari Miragen luokse, missä kohtaavat Ashin ja Mewn sekä professori Oakin. Samalla he kaikki todistavat uuden Mirage Pokémonin syntymisen - nimittäin Mewtwon.

Mewtwo hyökkää, ja Ash ystävineen pakenee ulos. He luulevat olevansa turvassa, koska uusi taistelusysteemi toimii vain laboratorion läheisyydessä, mutta pian Mirage Mestari laajentaa aluetta niin, että Mirage Pokémonit pystyvät hyökkäämään missä ja milloin tahansa. Vähitellen lisää Mirage Pokémoneja syntyy: legendaariset Entei, Articuno ja Zapdos. Pian Oak tajuaa, kuka Mirage Mestari oikeasti on. Mirage Mestari ottaa naamionsa pois, ja paljastaa olevansa Dr. Yung! Dr. Yung oli aikoinaan erotettu Pokémon-instituutista, ja tästä katkerana hän päätti luoda voittamattomat Mirage Pokémonit.

Alkaa suuri taistelu vahvaa Mirage Mewtwota vastaan. Kenenkään Pokémoneista ei ole siihen vastusta, kunnes Mirage Mew astuu kuvioihin. Suuri taistelu Mewtwon ja Mewn välillä alkaa, joku lopulta päätyy siihen, että Mirage-taistelujärjestelmä imee Mewn takaisin tietokantaansa. Samaan aikaan Mewtwo kerää itseensä kaiken tiedon, vahvistaen itseään entistä enemmän. Epätoivoisina Ash ystävineen ei tiedä mitä tehdä, kunnes Mew ilmestyy jälleen - Mewtwon kangastuksena. Mew pidättelee Mewtwota sen verran, että Pikachu saa hyökkäyksensä perille, tuhoten Mewtwon. Järjestelmä imee Mewtwon tiedot takaisin sisäänsä, ja samalla myös Mew katoaa ikuisiksi ajoiksi.

Ash ei hyväksy Dr. Yungin käsitystä siitä, että Mew oli epäonnistunut kokeilu. Pian laboratorio syttyy tuleen, mutta Dr. Yung ei vaikuta pettyneeltä. Hän astuu liekehtiviin laboratorion raunioihin ja ennen kuin professori Oak ehtii pysäyttää hänet, hän on kadonnut rakennuksen syvyyksiin. Myöhemmin poliisit tutkivat paikan, mutta eivät löydä merkkiäkään Dr. Yungista. Tästä hämillään Ash toteaa, että virheitä tekee jokainen, mutta Mew ei ainakaan ollut virheyksilö.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.