Elokuvat


The Birth of Mewtwo


The Birth of Mewtwo

ELOKUVAN TÄHTI-POKÉMONIT

ミュウツーの誕生, Mewtwo no Tanjō ~ 1998
The Birth of Mewtwo ~ 2001
Ei esitetty Suomessa
Elokuvan juoni: (*spoilerivaara*)
| The Birth of Mewtwo on viisiosainen CD draama joka on ilmestynyt vain Japanissa. Myöhemmin se julkaistiin Yhdysvalloissa Mewtwon paluu-elokuvan yhteydessä. The Birth of Mewtwo kertoo Mewtwon syntymästä ja sen elämän alkuvaiheista. CD draaman tapahtumat sijoittuvat juuri ennen ensimmäistä Pokémon-elokuvaa, Mewtwon vastaiskua, joka on siis tavallaan jatko-osa tälle. |


Professori Fuji on lähettänyt kollegansa vanhaan pyhäkköön etsimään Mew-Pokémonia, jonka uskotaan olevan voimakkain Pokémon. Samoin Rakettiryhmä lähettää Mewn perään Miyamoton, Jessien äidin. Giovanni haluaa kloonin tästä voimakkaimmasta Pokémonista, ja rahoittaa Fujin toimet. Fuji itse haluaa jotain paljon enemmän.

Kollegat löytävät pyhäkölle, ja uskovat näkevänsä vilauksen Mewsta. Sen uskotaan kuitenkin olevan mahdotonta. Kollegat uskovat löytäneensä fossiilin, jonka tuovat mukanaan myöhemmin laboratorioon. Laboratoriossa tiedemiehet työskentelevät ahkerasti ja läheisestä kloonaustankista löytyykin jo tajuton klooni Mewsta. Tämä klooni, nimeltänsä Mewtwo, aistii ihmiset ympärillään mutta vajoaa pian pimeyteen ja kuulee nuoren tytön äänen.

Mewtwo keskustelee tytön, Amberin, kloonin, kanssa ja pian ympärille ilmestyy kloonit Bulbasaurista, Squirtlesta ja Charmanderista. Tiedemiehet huomaavat kloonien olevan tavanomaista aktiivisempia, jolloin Fuji toivoo hartaasti rakkaimman toiveensa toteutuvan - hän haluaa nähdä tyttärensä Amberin jälleen.

Fuji oli menettänyt tyttärensä, ja ryhtyi päättäväisesti kloonaamaan tytärtään takaisin. Fujin vaimo jätti hänet ja Fuji suostui jopa työskentelemään Giovannille saadakseen rahaa projektiinsa.

Mewtwo sekä Amber ja muut kloonit leijailevat omassa todellisuudessaan, missä Mewtwo oppii elämän ihmeistä. Oppimisen lomassa Charmanderin klooni alkaa vähitellen hävitä. Tiedemiehet kauhistuvat huomatessaan menettävänsä kaikki lukemat tästä kloonista. Pian Bulbasaurin ja Squirtlenkin kloonit katoavat. Lopulta vain Amberin ja Mewn kloonit jäävät jäljelle.

Pian Amberinkin koeputken valo alkaa sammua. Mewtwo ihmettelee tytön katoamista. Amberin on aika sanoa hyvästit. Mewtwo kokee ihmeellisen tunteen ja vettä alkaa valua sen silmistä. Amber kertoo niiden olevan kyyneleitä. Pian Amber katoaa ja Mewtwo jää yksin synkkään pimeyteen.

Mewtwon lukemat pomppivat rajusti ja tiedemiehet kauhistuvat. Lopulta he saavat Mewtwon rauhoittumaan, jolloin kaikki näyttäisi olevan kunnossa. Fuji suree poismennyttä tytärtään ja epäonnistunutta projektia tuoda hänet takaisin.

Mewtwo kehittyy putkessaan ja pian se on jo tarpeeksi vahva herääkseen. Mewtwo on nukkunut pitkään ja muistaa Amberin kertoneen elämän olevan ihanaa. Mutta onko se sitä kuitenkaan?


| Tästä jatkuisi sitten elokuvalla; Mewtwon vastaisku. |


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.