Ylläpitäjä


Munchy


Tämä osio kertoo Munchlax Manian ylläpitäjästä, webmasterista... miksi ikinä häntä tahtookaan kutsua.
Hän kulkee nimellä Munchy.

~ Nimi, ikä, sukupuoli?
- Kimmo, ikivanha, poika.

~ Lempinimet?
- Olen ilmeisesti varsin rakastettu ihminen, koska lempinimiä löytyy sata ja tuhat, uusia tulee jatkuvasti! Jos pysytellään ihan näin virtuaalimaailmassa, niin poké-aiheisia nimiä on ollut muutama kappale, muun muassa Light Eevee ja Pokstara. Noilla nimillä kuljin joskus vuonna kivi ja kirves, mutta tätä nykyä käytän vakituisesti "nettinimenä" - ainakin Pokémon-aiheisilla sivuilla - Munchya.

~ Sivuista ja nettinimestäsi?
- Sivuni nimen ja virtuaalisen "alter-egoni", eli toisin sanoen nettinimeni, keksin samaan aikaan. Pokémonin neljäs sukupolvi teki tuloaan ja Munchlax oli juuri paljastettu uutena Pokémonina, ja tykästyin siihen heti. Pokémon-sivun rakentamisen olin halunnut aloittaa jo pitkään, ja lopulta päätinkin ryhtyä tuumasta toimeen ja luoda sivut, jotka kantavat Munchlaxin nimeä. Munchlaxin perään heitin sanan "mania", koska halusin että nimi olisi muistettava ja ytimekäs, ja lisäksi sanojen tuli alkaa samalla kirjaimella! Tässä tapauksessa siis M:llä. Nettinimi tuli sitten oikeastaan siinä kylkiäisenä -> Munchy.

~ Pokémon-fanituksen lähtökohdat?
- Tuntuu, että monet ovat löytäneet Pokemonin TV-sarjan kautta, mutta minäpä sainkin ensikosketukseni Pokémoniin pelien kautta. Muistan etsineeni tuolloiselle Game Boy-konsolilleni jotain uutta peliä, ja hieno punainen paketti, jota koristi oranssi lohikäärme, sattui silmään. Vuosi oli varmaankin 1999 tai vastaavaa, ja peli oli nimeltään Pokémon Red. Tuolloin en tajunnut hankkineeni jotain ainutlaatuista. Tutustuttuani Pokémoniin aloin myös seuraamaan TV-sarjaa, ja sitä kautta fanitus laajeni myös keräilykortteihin ja muihin oheistuotteisiin. Nykypäivänä anime ja oheistuotteet ovat jääneet kohdallani auttamattomasti pois, mutta pelejä pelaan edelleen ja uusimmat tulee hankittua aika lailla heti julkaisupäivinään.

~ Synttärit ja horoskooppi?
- Oo, kesän lapsi mä oon! Heinäkuussa meikäpoika vanhenee, ja horoskoopiltani siis rapu.

~ Harrastukset?
- Pyrin urheilemaan paljon pitääkseni kuntoa yllä. Se on tosin enemmänkin sellainen pakonomainen juttu kuin rento harrastus. Olen kokeillut sellaisia urheilulajeja kuin uinti, tennis ja golf, mutta mikään niistä ei ole jäänyt pysyvästi elämääni. Nykyään ns. urheiluni koostuu lenkkeilystä ja kuntosalista. Musiikki on erittäin lähellä sydäntäni. Joskus kävin ah-niin-pakollisia pianonsoittotunteja, mutta senkin päädyin sitten lopettamaan jossakin vaiheessa. Pyrin kuitenkin pitämään taitoa yllä soittelemalla silloin tällöin huvin vuoksi. Laulaminen on minulle intohimo, ja toisinaan toivoisin pystyväni elättää itseni sillä. Näiden asioiden lisäksi pidän lukemisesta ja pelaamisesta (olen ainainen Nintendo-fanipoika!), sekä Pokémonin fanituksesta ja sen semmoisesta.

~ Sivuista?
- Sivut julkaisin ensimmäistä kertaa netissä 18.7.2005. Netissä ne pyörivät joitakin kuukausia, kunnes minun oli lopetettava sivut. Päivittäminen kävi raskaaksi ja koulu painoi päälle. Koulun aikana tuli kuitenkin opiskeltua enemmän kotisivuista, joten päätin avata ne uudestaan ja pyrkiä tällä uudella yritykselläni ylläpitää sivuja paremmin. Sivut ilmestyivät uudestaan nettiin 1.4.2007 ja ovatkin pörränneet aktiivisena siitä asti.

~ Perheesi?
- Perheeseeni kuuluu äiti, isä, sekä kaksi isosiskoa.

~ Luonne? Ulkonäkö?
- Luonteeni on vissiin vähän outo, tai niin olen kuullut sanottavan. Itse näkisin sen ehkä niin, että poikkean massasta, ainakin ajatusmaailmaltani. Ulkonäöllisesti olen kuitenkin aika tavanomainen ja sulaudun hyvin massaan, heh. Olen hirveä perfektionisti, mutta kuitenkin niin saamaton ja tämäkös saa minut stressaantumaan!! Stressi voisi ollakin toinen nimeni. Ulkonäöstäni vielä sen verran, että olen melko pitkä (tai no en tiedä miten sen voisi määritellä, mutta vissiinpä jotain 184+ cm löytyy pituutta). Minulla on ruskeat hiukset (omasta mielestäni tummanruskeat, mutta ulkomailla kaikki pitävät minua "blondina", joten ehkä ne ovat sitten vaaleanruskeat?) ja vähän liiankin siniset silmät. Kiinnitän huomiota pukeutumiseeni, mutta en ole mikään huippumerkkien orja.

~ Muita kiinnostuksen kohteita?
- Pidän fantasiakirjallisuudesta jonkin verran, vaikka se rajoittuukin aika lailla tuohon Harry Potter- ja/tai Eragon-maastoon. Nintendon aktiivisena kannattajana pidän kovasti kyseisestä konsolista ja sen peleistä, mutta olen vähän sellainen nössö, että pelaan vain yksinkertaisia tasohyppelyitä, kuten Mario- tai Sonic-pelejä... ja tietysti Pokémonia (joka tosin voi olla jo hieman strategisempaakin materiaalia!). Maantietokin on mielestäni erittäin kiinnostavaa ja pidän erityisesti tilastoista: minkälaisia ihmisiä, mitä teollisuutta, mitä uskontoja jne. Kielten opiskelu on haastavaa, mutta mielenkiintoista. Tällä hetkellä tosin takataskusta löytyy vain englannin ja ruotsin lisäksi saksan ja venäjän perusteet.

~ Et pidä..?
- Korkeista paikoista. Pelkään niitä kuollakseni. Pelkkä uimahallin 3-metrisestä hyppytornista hyppääminen on mahdottomuus. Kaiken maailman öttiäiset (varsinkin hämähäkit ja ampiaiset) eivät myöskään herätä rauhallisia tunteita minussa. Sitten jos mennään vähän syvällisempiin asioihin, niin vihaan ihmisissä suvaitsemattomuutta ja ahdasmielisyyttä. Ihmisissä en myöskään pidä siitä, että tyydytään vähään: mielestäni jokaisen pitäisi tavoitella unelmiaan!

~ Lempipokemonisi?
- Niitä on monia. Kas tässä muutama. Tai enemmän kuin muutama, hehe =

Lisää voi kysyä vieraskirjassa, ja jos siellä ilmenee jotain tähdellistä kerrottavaa, niin päivittelen varmaan tänne lisätietoja.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.