Elokuvat


Pokémon: Lucario and the Mystery of Mew


Pokémon: Lucario and the Mystery of Mew

ELOKUVAN TÄHTI-POKÉMONIT

ミュウと波導の勇者 ルカリオ, Mew and the Wave-Guiding Hero: Lucario ~ 2005
Lucario and the Mystery of Mew ~ 2006
Ei esitetty Suomessa
Elokuvan juoni: (*spoilerivaara*)
Satoja vuosia sitten, ennen kuin Poképalloja oli edes keksitty, raivosi sota punaisten ja vihreiden Pokémon-joukkojen kesken. Sikäläinen sankari, Sir Aaron, joutuu jättämään linnan ja Cameronin maan taakseen, ja vangitsee uskollisen Pokémoninsa, Lucarion, auran sauvaansa. Sir Aaron rientää suuren The Tree of Beginning-nimisen puun luokse ja vapauttaa auransa legendaariselle Mew-Pokémonille, jotta sota loppuisi. Samassa hän menettää kykynsä elää.

Monia monia vuosia tuon tapahtuman jälkeen Ash, May, Brock ja Max saapuvat Cameronin linnaan osallistumaan Sir Aaronin kunniaksi järjestettyyn juhlaan. Ash pukeutuu samankaltaiseen asuun, jota Sir Aaron piti aikanaan ja osallistuu useisiin juhlien teemaan liittyviin kilpailuihin. Ash voittaa kilpailun ja hänet palkitaan antamalla hänen istua sankarin tuolilla, sekä antamalla hänelle Sir Aaronin sauva, jota hänen tulee kantaa tanssiaisten ajan. Rakettiryhmä tunkeilee tanssiaisiin, mutta Meowth keskittyy muuhun - se nimittäin huomaa salaisen agentin, Kiddin, jahtaavan legendaarista Mewta.

Ashin ja muiden Pokémonit rientävät leikkimään ullakolle, kun Mew liittyy niiden joukkoon. Kiddin Weavilet hyökkäävät Pokémonien kimppuun, mutta ne puolustautuvat parhaansa mukaan. Lopulta Mew teleporttaa itsensä, sekä Pikachun ja Meowthin, pois. Max ehtii juuri ja juuri todistamaan tilanteen. Tanssiaisissa Ash poseeraa Sir Aaronin tavoin ilotulitusten paukkuessa, ja yhtäkkiä Lucario vapautuu Sir Aaronin sauvasta. Lucario huomaa Sir Aaronin auran hävinneen ja miettii, hylkäsikö Sir Aaron tosiaan linnan ja kumppaninsa, Lucarion.

Max ilmestyy ja ilmoittaa Pikachun ja Meowthin hävinneen Mewn kanssa. Lady Ilene, päivän kuningatar, kertoo toveruksille Mewn joskus ilmestyvän linnaan ja vievän tavaroita kotiinsa The Tree of Beginningiin. Ash ja kumppanit, mukanaan Lucario ja myös kuuluisaksi osoittautunut Kidd, lähtevät kohti suurta puuta Rakettiryhmän seuratessa perässä.

Matkallaan he kohtaavat erikoisia kukkia, jotka näyttävät heille tapahtumia menneisyydestä selvittäen tapahtumia entisestään. Eräänä yönä Ash juttelee Lucarion kanssa itsestään ja Pikachusta, ja heidän läheisestä suhteestaan. Lucario pitää ihmisiä epäluotettavina, jolloin Ash taklaa Lucarion, häviten lopulta ottelun ja suututtaen Lucarion entisestään. Max hieroo sopua Lucarion kanssa antamalla tälle suklaata. Seuraavana aamuna joukko kohtaa jälleen erikoisen kukan, joka näyttää heille paikan, missä Lucario vangittiin. He huomaavat Sir Aaronin juoksevan pois, jättäen Lucarion vangittuna sauvaan taakseen. Joukko uskoo, että Lucario on oikea sankari ja Sir Aaron petturi, ja Ash pyytää Lucariolta anteeksi käytöstään. Lucario pyytää Ashia lupaamaan, ettei koskaan hylkää Pikachua.

Joukko on jo lähellä puuta, kun yllättäen Regirock hyökkää heidän kimppuunsa. He juoksevat puun sisälle ja samalla Ash ja Lucario eroavat muusta joukosta. Regice hyökkää Ashin kimppuun ja hän päättää Lucarion kanssa paeta. Samalla Registeel hyökkää muun joukon kimppuun. Kidd on ainoa joka selviää, muiden imeytyessä punaiseen aineeseen, joka tehoaa pelkästään ihmisiin. Heidän Pokémoninsa jäävät kauhuissaan katsomaan mitä tuleman pitää. Lopulta myös Ash ja Kidd imeytyvät aineeseen, ja Pokémonien huutaessa kouluttajiensa perään, Mew saa heidät lopulta pelastettua.

Mew tulee sairaaksi käytettyään paljon voimaa kouluttajien pelastamiseen, jolloin Ash, Kidd, Lucario ja Mew rientävät puun ytimeen huomatakseen, että puu tekee kuolemaa. He löytävät myös Sir Aaronin haamun ja jälleen erikoisen kukan, joka näyttää menneiden tapahtumien tosiseikat. Nämä seikat todistavat Lucarion olleen väärässä ja Sir Aaronin olleen oikeasti legendaarinen sankari. Ash huomaa Sir Aaronin hanskat lähettyvillä ja pistää ne käteensä. Yhdessä Lucarion kanssa Ash kerää auraa palauttaaksen voimat takaisin puuhun. Molemmat tietävät kuolevansa, mutta jatkavat silti, kunnes loppumetreillä Lucario työntää Ashin pois ja uhraa pelkästään itsensä. Lucario pääsee kumppaninsa Sir Aaronin luokse tuonpuoleiseen.

Ash ja Kidd tapaavat Brockin, Mayn ja Maxin puun ulkopuolella, jolloin muut huomaavat Lucarion kadonneen. Brock ei voi uskoa Lucarion lähteneen, johon Ash toteaa, ettei Lucario ole lähtenyt - sen aura on Ashissa, eikä se katoa koskaan.


Pikachu-lyhytelokuva

Pikachu's Ghost Carnival

LYHYTELOKUVAN TÄHTI-POKÉMONIT

ピカチュウのおばけカーニバル, Pikachu's Ghost Carnival
Ei esitetty USA:ssa
Ei esitetty Suomessa
Lyhytelokuvan juoni: (*spoilerivaara*)
Cubone astuu sisään epäilyttävään rakennukseen. Sisällä asustaa kummitus-Pokémoneja, jotka yrittävät pelotella Cubonen tiehensä. Cubone ei kuitenkaan pienestä hätkähdä, jolloin kummitukset ihmettelevät, miksi pelottelu ei tehoa, ja kääntyvät Cubonen puoleen saadakseen vinkkejä pelottelun saloihin.

Samoihin aikoihin Pikachu ystävineen kävelee reippaasti aurinkoisella niityllä. Jälkeen jäävä Squirtle lysähtää lopulta maahan, jolloin Pikachu tarjoutuu kantamaan sen selässään. Myöhemmin Munchlax lysähtää maahan väsymyksestä, jolloin Pokémonit päättävät syödä eväänsä. Samaan aikaan lähistöllä liikkuva Bonsly huomaa Pokémon-joukon ja menee heidän luokseen. Se tirauttaa pari kyyneltä, jolloin Pokémonit antavat tälle säälistä osan ruuistaan. Samalla Golbat huomaa lähestyvän Pokémon-joukon ja rientää kummitustalolle ilmoittamaan kummitus-Pokémoneille Pokémon-joukon suuntaavan taloa kohti.

Kummitus-Pokémonit päättävät pelotella Pikachua ja muita, joten ne luovat sadepilviä ja lopulta siis sateen, pakottaen Pikachun ja muut rientämään sisälle kummitustaloon. Kummittelu alkaa heti, ja kauhistuneet Pikachu ja muut rientävät yläkertaan. Yläkerrassa pelottelu jatkuu, kunnes Squirtle purskahtaa itkuun. Kummitus-Pokémonit tulevat esiin ja yrittävät hauskuttaa Squirtlea, mutta tilanne vain pahenee. Myös Bonsly alkaa itkemään, kunnes lopulta Pikachu saa molemmat rauhoitettua.

Kummitus-Pokémonit tarjoavat Pokémoneille ruokaa, kunnes rakennuksen etuportti kaatuu. Asialla on Meowth, Wobbuffet ja Cacnea, jotka aikovat hajottaa rakennuksen. Kummitus-Pokémonit saavat asian kuitenkin hoidettua ja luovat jälleen sateen, jolloin Meowth kumppaneineen rientää sisään kummitustaloon. Sisällä myös niitä aletaan pelotella, ja asialla on kummitusten lisäksi myös Pikachu tovereineen. Meowth rientää yläkertaan, kunnes ritarihuoneen pelottelun jälkeen erkaantuu Wobbuffetistä ja Cacneasta. Kuljeskeltuaan hetken yksin, Meowth säikäytetään jälleen ja se kohtaa Wobbuffetin ja Cacnean uudestaan. Yhdessä ne yrittävät paeta portaita ylös, mutta liukuvat lopulta niitä alas. Meowth joutuu salaiseen tunneliin, josta ulospäästyään säikähtää Dittoa ja ajautuu tyhjään huoneeseen.

Huoneessa Meowth kohtaa oudon kummituksen, jonka lopulta paljastaa olevan Munchlax, Squirtle, Mudkip ja Bonsly. Meowth tajuaa, että on joutunut kyseisten Pokémonien höynäytettäväksi. Pokémonit joutuvat Meowthin, Wobbuffetin ja Cacnean saartamiksi, jolloin Pikachu päättää auttaa ystäviään. Pikachu, uusine kummitus-ystävineen, pumppaavat ilmaa lakanan alla olevaan ilmapalloon muodostaen kummituksen, jonka Meowth olettaa olevan jälleen joku tuttu Pokémon. Lakanan alta paljastuukin ilmapallo, joka suurenee ja suurenee jahdaten lopulta Meowthia, Wobbuffetia ja Cacneaa. Myöhemmin toinen ilmapallo ilmestyy, ja se täytetään vedellä. Molemmat ilmapallot ahtavat Meowthin nurkkaan, jolloin Cacnea käyttää niihin hyökkäystä. Ilmapallot räjähtävät ja lennättävät Meowthin, Wobbuffetin ja Cacnean tiehensä.

Pikachu kavereineen, sekä uudet ystävät - kummitus-Pokémonit - pitävät hauskaa myöhään yöhön nuotion ympärillä, paukutellen ilotulituksia ja iloiten uudesta ystävyydestä.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.