Blogi


Vuosi 2016


21.10.2016 | 13:39
Heippa!

Vaikka MM tuppaa nyt muutenkin (aina) olemaan jonkinlaisessa horroksessa, niin ilmoittelen nyt kuitenkin, että lähden reissuun kahdeksi viikoksi ja tällä välin sivujen osalta ei tule tapahtumaan yhtään mitään. Tämä vaikuttaa siis olennaisesti erityisesti uutisten päivittelyyn sekä PokéVoteen. Palattuani hommat rullaavat taas normaalisti:) Kotona olen taas marraskuun ensimmäisen viikon jälkeen.

Pokémon Sun- ja Moon-pelien osalta elämme jännittäviä aikoja: pelien julkaisu on alle kuukauden päästä, ja demoa hakkeroineet epelit ovat paljastaneet jo yhtä jos toista peleistä... niin tai näin, odotus on minulla erittäin kova enkä malta odottaa, että pääsen seikkailemaan Alolassa! Onko monella muulla hinku pelejä pelaamaan?

Toki olen Nintendo-ihmisenä innostunut myös uudesta Nintendo Switch-konsolista, näyttää innovatiiviselta ja hienolta idealta. Toivottavasti saamme siitä pian lisää tietoa.

Kivaa syksyn jatkoa/talven odotusta/ihan mitä vaan kaikille ja palaillaan:)


12.6.2016 | 19:51
MOI!

Hups, siitä on yli puoli vuotta aikaa kun viimeksi kirjoittelin tänne. Ei mulla kyllä nytkään oikeastaan ole mitään tähdellistä asiaa, mutta ajattelin ottaa asiaksi kirjoittaa tänne nyt, koska a) minulla on siihen vihdoin aikaa ja b) tekisi varmaan hyvää kävijöille tietää, että olen vielä elossa. Vaikka päivitänkin pääasiassa uutiset ja PokéVoten suhteellisen aktiivisesti, niin muita sivun osioita en ole oikein saanut päivitettyä. Onneksi sivuni on sellainen, ettei sen välttämättä ihan sataprosenttisesti ajan tasalla täydykään olla, tai että täällä pitäisi päivittää jotain joka päivä, mutta silloin tällöin minulla silti jyskyttää takaraivossa, että "yritä nyt saada ne sivut jotenkuten kuntoon!". Ehkä se vielä joskus tapahtuu:)

Tärkeimpänä ajatuksena on ollut siirtää koko sivu palvelimelta toiselle ja päivittää samalla jokainen sivu ja osio, mutta tähän ei ole yksinkertaisesti löytynyt aikaa. Muutamia juttuja olen tehnyt, mutta en läheskään tarpeeksi. Onneksi sivut pyörivät kyllä ihan näinkin, mutta olisihan se ihan kivaa, että kaikki olisi järkevästi samassa paikassa, samalla tasolla ja samassa ajassa. En mä tiedä, huomaako kukaan teistä kävijöistä edes mitään outoa, mutta kun minä sivujani käyn läpi, niin näen kaikenlaisia virheitä :D Ehkä se on pääasiassa koodailupuolen hommia, mutta silti. Olen aikamoinen perfektionisti. Mutta kyllä se siitä!

Elämä rullaa muuten ihan kivasti, töissä käydään ja sillä eletään. Hain uudestaan kouluunkin, joten sekin on mahdollisesti vaihtoehto tulevaisuudelle, mutta saa nähdä. Tavallaan arki on todella kuivaa ja tylsää, mutta samalla niin mukavan normaalia ja ihanaa! Toivottavasti siellä ruudun toisellakin puolen on kaikki hyvin, tai jos ei hyvin, niin ei ainakaan hirveän huonosti:)

Pokémon Sun- ja Moon-peleistä olen tosi tosi innoissani ja into kasvaa vaan sitä mukaa, mitä lähemmäs julkaisua mennään!! Uudet Pokémon-pelit, jee!! Startterini tulee ehdottomasti olemaan Popplio (#TEAMPOPPLIO) ja tiimiin haluan ehkä myös uusimman tapauksen, Nekkoalan.

Mukavaa kesää kaikille ja palataan taas:)


7.1.2016 | 18:12
Hyvää myöhäistä uutta vuotta kaikille! Suuret pahoittelut hiljaiselosta, mutta vuoden alku on ollut aikamoista kiirettä. Takaraivossa ovat painaneet muun muassa Kuukauden Pokémonin päivitys sekä muut pienet hienosäädöt sivuille, mutta palaan niihin kunhan löydän oikeasti edes vähän vapaata aikaa jostakin:D Kiitos vielä erikseen joulukalenteriin osallistuneille - palkintojen ja muiden kanssakin vähän varmaan venähtää, juurikin kiireiden vuoksi (paitsi minun niin myös Avrin, joka on ollut vähän kipeänä tässä lähipäivinä, pikaista paranemista hänelle!!). Tahdoin vain tulla huikkaamaan, että elossa ollaan, ja palaillaan taas kun jaksetaan ja ehditään:D Toivottavasti vuosi 2016 tulee olemaan kaikille suotuisa!


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.