Blogi


Vuosi 2015


1.10.2015 | 13:37
Nyt ollaan jo niin pitkällä syksyssä, kerta ollaan jo lokakuussa, joten koin parhaaksi kirjoitella tänne taas ja informoida samalla parista jutusta. Kiirettä ja motivaation puutetta on ollut taas vähän ilmassa, mutta nyt olen huomannut intoni Munchlax Maniaa kohtaan palaavan taas, niin ehkäpä voisin yrittää tuttuun tapaan taas päivitellä joitakin sivun ominaisuuksia jos kiireiltäni ehdin. Siitä on jo pientä esimerkkiä uusimman Kuukauden Pokémonin kanssa - vähän päivittelin sen ulkoasua, ja tulen ajan myötä päivittämään vanhatkin Kuukauden Pokémonit Phantumpin tapaiseen, uuteen uskoon.

Ajatuksenani on myös vähän järjestellä sivustoa "sisäisesti", eli koodin ja tiedostojen kanssa tullee leikittyä, mutta siitäpä tuskin kävijät huomaavat mitään. Sen uskoisin kuitenkin helpottavan paitsi minua itseäni sivun ylläpitäjänä, niin ehkä myös mahdollisesti parantavan sivun pyörimistä noin yleisestikin. Yhden askeleen sitä kohtaan olenkin jo ottanut, sillä Munchlax Manian pitäisi avautua nyt kätevällä ja helpommin muistettavalla, uudella domainilla: www.munchlaxmania.net. Sen alla on tosin vain etusivu, mutta myöhemmin kokoan muutkin sivut siihen ympärille, jos saan aikaiseksi :D Mutta tuolla osoitteella luulisi ainakin siirtymisen sivulle helpottuvan huomattavasti.

Vikoja ja kehitysideoita sun muita otetaan mielellään vastaan. Uusi vieraskirja on myös mietinnän alla, mutta sillä välin yhteyttä voi ottaa osoitteeseen munchymania(a)gmail.com :)


5.6.2015 | 12:21
Moikka! Vihdoin ja viimein ehdin tänne vähän päivittelemään tilannettani. Moni on varmaankin huomannut että Munchlax Mania on ollut varsin hiljainen viimeiset kolmisen viikkoa (tai pidempäänkin). Tähän on yksinekertainen syy: muutin paikkakuntaa töiden vuoksi, omaa kattoa pään päälle ei vielä ole, joten pyörin muiden nurkissa, mikä tietyllä tapaa rajoittaa tätä koneella istumista, samoin kuin vaikuttaa yleensäkin vapaa-aikani käyttöön eri lailla kuin ennen. Toki työtkin vievät köntän päivästä, jolloin aikaa ylimääräiseen harvoin on.

Onneksi tilanne helpottuu pian, kun saan oman kämpän sekä kaikki muutkin kamppeeni tänne (muun muassa hiiren! En ole koskaan tykännyt tuosta läppärin sisäänrakennetusta tapauksesta). Kun palaset loksahtaa paikoilleen, otan ensi töikseni asiaksi päivittää MM:n ajan tasalle, niin uutisten kuin Kuukauden Pokémonin kuin kaiken muunkin suhteen. PokéVoten olen onnekseni jotenkuten osannut päivittää joka perjantai, joten aivan toivottomaksi tilanne ei ole kuitenkaan mennyt :D

Kivaa kesää kaikille, palaillaan taas pian!


24.3.2015 | 18:30
Aika säälittävää, että vuoden 2015 ensimmäinen blogimerkintä tulee vasta maaliskuussa... ja vieläpä kuun loppupuolella, kohtahan me ollaan jo huhtikuussa! Mun elämä on ollut kuitenkin aika hektistä nyt, kun aloitin jokunen kuukausi takaperin uudessa työpaikassa, missä päivät ovat pitkiä ja kiireisiä. Toki täytyy myöntää, että on muutenkin ollut kiinnostuskiikarit vähän piilossa kaiken ylimääräisen suhteen, ja yritänkin ikään kuin nyt rämpiä nämä päivät tästä lävitse löytääkseni itseni lopulta paikasta, missä on kaikki taas kivaa ja kiinnostavaa:D Sitä päivää saa tosin ehkä vielä odotella, kun on kouluun hakemista ja pääsykokeita ja stressiä kesätöistä ja milloin mistäkin vielä luvassa! Mä lupaan yrittää edes vähän suunnata keskittymistä tänne Munchlax Maniaankin, ettei kokonaan unohdu tämä.

Sellainen ilmoitusasia kuitenkin on, että toooosi pitkään vieraskirjani tarjonnut Freebok lopetti toimintansa muutama päivä sitten, ja tämän vuoksi kun vieraskirjan linkkiä klikkaa, niin näyttäisi avautuvan vain pelkkä valkoinen ikkuna. En ole ehtinyt ajattelemaan, mitähän sille nyt tekisi, että löytäisikö jostain uuden vieraskirjan sen tilalle, vai kokonaan uuden kommunikointitavan, vai poistaisiko mokoman kokonaan (vieraskirjat on ehkä vähän "nähty" juttu nykypäivänä). Ideoita otetaan vastaan! Jonkin aikaa tuo kuollut linkki tulee tuolla navigaatiossa kummittelemaan, kunhan ehdin sen pariin palata sitten joskus hamassa tulevaisuudessa! Yhteyttä ei vieraskirjan kautta enää saa, mutta jos jokin asia askarruttaa, niin sähköposti toimii. Osoitteeseen munchymania(a)gmail.com voipi laittaa viestiä tulemaan.

Ehdin juuri ja juuri ottaa talteen kaikki vieraskirjaan kirjoitetut viestit - tai oikeastaan vain ne 500, mitä siihen kokonaisuudessaan mahtui. Ihan iki-ensimmäiset viestit ovat siis kadonneet jo jonnekin bittiavaruuteen. Ajattelin laittaa noita viestejä tänne sivulle jonnekin, kunhan ehdin ja jaksan, tuttuun tapaan:D

Mutta! Minun pitääkin nyt juosta asioita hoitamaan, plääh, tämä päivä ei lopu koskaan... Unohdin varmaan sanoa nyt jotain, mutta jääköön nyt sanomatta. Tuo vieraskirjan poistuminen oli varmaankin se pääjuttu tässä. Kivaa kevättä kaikille ja mukavaa kesän odotusta, palataan taas!:)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.