Televisio


Serena


ALKUPERÄINEN NIMI Serena
ENSIESIINTYMINEN Jakso #804: "Kalos, paikka jossa unelmat ja seikkailut alkavat!"
KOTIKAUPUNKI Vaniville Town, Kalos

Serena on aloitteleva Pokémon-kouluttaja Kalos-alueelta. Hän aloitti seikkailunsa yksin ja reissasikin pitkän pätkän aloitus-Pokémoninsa Fennekinin kanssa, ennen kuin lopulta liittyi Ashin joukkoon Santalune Cityssä. Hän kuitenkin tunsi Ashin jo entuudestaan, sillä nuorempana he molemmat olivat ottaneet osaa professori Oakin Kantossa järjestämään kesäleiriin ja tutustuneet siellä toisiinsa. Ash, ja hänestä huokunut inspiraatio, olikin oikeastaan se syy, miksi Serena aloitti seikkailunsa. Ash ei tosin aluksi ollut muistaa tyttöä, mutta Serena piti huolen siitä, että sai silti liittyä pojan joukkoon.

Serena on intohimoinen muodin ja vaatetuksen suhteen, ja hän miettii usein asuvalintansa tarkkaan. Hän innostui myös silminnähden esimerkiksi Lumiose Cityn vaatekauppatarjonnasta, ja toisinaan pukee Pokémonejaankin söpöihin vaatteisiin. Serena on myös ilmeisen hyvä leipomaan, ja onkin loihtinut milloin minkälaista pullaa, keksiä tai leivonnaista. Serena on kohtelias ja kiltti tyttö, joka tosin osaa olla myös kapinallinen, varsinkin äitiään kohtaan.

Serenan äiti on tunnettu Rhyhorn-ratsastaja, ja tämä povasi tyttärelleenkin samanlaista uraa. Serenaa ei tämä kuitenkaan kiinnostanut, ja hän toivoikin löytävänsä jotain, mikä olisi lopulta se hänen oma juttunsa. Seikkailu Ashin kanssa on antanut hänelle paljon, mutta hänen todelliset tulevaisuudensuunnitelmansa olivat pitkään avoinna. PokéVision-videot ja esiintyminen tuntuisivat kuitenkin olevan hänelle se ominaisin juttu, ja myöhemmin Serena ryhtyikin harjoittelemaan Pokémon-esittelyitä varten kerätäkseen prinsessa-avaimia ja lopulta ansaitakseen Kalos-kuningattaren tittelin.

SAAVUTUKSET
Serena on tunnetun Rhyhorn-ratsastajan tytär.

KALOS
Kalos Master Class Tournament ~ ???


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Braixen
Serena koulutti Fennekiniään ja Panchamiaan seuraavaan Pokémon-esittelyynsä. Kaikki sujui aluksi hyvin, mutta pian asiat menivät pieleen, ja Fennekin ja Pancham ryhtyivät rähinöimään keskenään. Turhautuneena Serena jätti Pokémonit omaan arvoonsa ja jätti ne hetkeksi. Palattuaan Pokémonit olivat jo sopineet, ja nykyinen Kalos-kuningatar Aria haastoi Serenan kaksoisotteluun. Arian Delphox ja Aromatisse tuottivat Serenan Pokémoneille ongelmia, mutta ne saivat jutun juonesta paremmin kiinni Arian ohjeiden myötä. Tästä huolimatta Pokémonit jäivät alakynteen, ja erityisesti Fennekin koki paljon vahinkoa. Serena kannusti kettu-Pokémonia, mikä auttoi sitä kehittymään Braixeniksi. Braixen voimistui ja näyttikin uudet kykynsä heti heikentämällä vastustajan Pokémoneja reippaasti. Ottelu jäi kesken, kun Aria kutsuttiin muualle, mutta Braixen osoitti heti olevansa vahva ja voimakas Pokémon, jota ei tulisi aliarvioida.
--61 jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #867: Battling with Elegance and a Big Smile! (Kalos Quest-kausi)


Pancham
Serena oli katsomassa ystäviensä kanssa Pokémon-esitystä, kun ilkikurinen Pancham astui estradille ja häiritsi esitystä. Myöhemmin Serena kohtasi samaisen Pokémonin varastelemassa itselleen tavaroita, kuten Ashin hatun ja Clemontin lasit. Näiden tavaroiden avulla Pancham leikki olevansa osana spektaakkelimaista Pokémon-esitystä. Tämän hoksatessaan Serena oivalsi, että Pancham olisi oiva lisä hänen tiimiinsä esiintymisintohimonsa vuoksi. Näin ollen Serena ryhtyi ottelemaan panda-Pokémonia vastaan, kunnes Rakettiryhmä ilmestyi kuvioihin. Pancham auttoi jengiä pääsemään eroon pahiksista ja lähentyi myös samalla Serenan kanssa. Ottelu käytiin loppuun, ja Serena sai Panchamin pyydystettyä. Pancham on paitsi loistava esiintyjä, niin taidokas ja vahva myös otteluareenalla. Sillä on tapana pitää päässään punaisia aurinkolaseja.
Ensiesiintyminen jaksossa: #850: Unelma esiintymisestä! (XY-kausi)


Eevee
Serena kohtasi Eeveen, kun tämä tanssahteli yksinään kivellä, jota se piti esiintymislavana. Huomattuaan katsovat silmäparit, Eevee luikahti piiloon ja osoitti näin olevansa ujompi tapaus. Myöhemmin sama Eevee pelasti Serenan putoamasta kallionkielekkeeltä, ja kiitokseksi Serena taiteili Eeveelle kukkaseppeleen. Tämän myötä Eevee alkoi tykästyä Serenaan, ja ystävyyden sinetöi se, kun Serena pelasti Eeveen Rakettiryhmän kynsistä. Eevee liittyi ilomielin Serenan joukkoon, ja osoitti heti kiinnostusta Pokémon-esittelyitä kohtaan. Ujon luonteensa takia Eevee on arka ottelemaan ja esiintymään, mutta sisimmässään se toivoo rohkaistuvansa päästäkseen yhdessä esiintymislavoille Serenan kanssa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #892: A Frolicking Find in the Flowers! (Kalos Quest-kausi)


ENTISET POKÉMONIT

Fennekin
Fennekin oli alunperin yksi professori Sycamoren kolmesta aloitus-Pokémonista. Serena valitsi kyseisen Pokémonin aloitus-Pokémonikseen, ja heidän välilleen syntyi heti vahva yhteys, jonka Fennekin osoitti esimerkiksi häätämällä villin Vespiquenin Serenan seikkailun alkutaipaleilla. Fennekin ei osoittanut vähään aikaan suurta kiinnostusta ottelemiseen, mutta oli kuitenkin kykenevä sillä saralla - se pisti kampoihin esimerkiksi Rakettiryhmälle useaan otteeseen ja vieläpä varsin onnistuneesti. Myöhemmin Fennekin osoitti kiinnostusta Pokémon-esityksiin. Fennekin oli persoonallisuudeltaan vähän kuin Serena: kiltti ja kohtelias, mutta toisinaan hieman temperamenttinen. Se oli myös erittäin tarkka ulkonäöstään, ja putsasi itseään säännöllisesti. Fennekin oli Serenan ensimmäinen Pokémon ja näin ollen heti alkumetreiltä lähtien yksi hänen luotettavimmista ja vahvimmista Pokémoneista. Se kehittyi Braixeniksi Serenan otellessa Ariaa, suurta Pokémon-esiintyjää vastaan.
Ensiesiintyminen jaksossa: #806: Kamppailu ilmaherruudesta! (XY-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.